Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  «Δεν θα έχει καλό τέλος για τους…» – Άρθρο «βόμβα» του Καρτερού για Καλογρίτσα, Παππά και προανακριτική

  Διαβάστε το άρθρο του Θανάση Καρτερού που δημοσιεύτηκε στην “Αυγή”:

  Τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια της Προανακριτικής; Ο Πλεύρης, που παριστάνει τη γάτα, πριν εκτελέσει την κυνική αποστολή του και δαγκώσει, μαζί με την πλειοψηφία, τους προγραμμένους: τον Παππά, τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ. Με το… προκατασκευασμένο πόρισμα. Όποιος έχει κρίση, όμως, σε άλλο πόρισμα έχει καταλήξει, από όσα διαβάζει και ακούει. Στο πόρισμα της κατρακύλας.

  Κατρακύλα χορηγών και ταγών, ηθικών και φυσικών αυτουργών μιας ιστορίας τραβηγμένης από τα μαλλιά του βασικού μάρτυρα, που αποτελεί επιτομή της αναξιοπιστίας. Και δεν το λένε αυτό ο Πολάκης, ο Τζανακόπουλος, οι συριζαίοι.

  Την αναξιοπιστία τού βοσκοτόπια, του απατεώνα, του ψεύτη, του αχυράνθρωπου, την έκανε σημαία η Ν.Δ. για χρόνια. Μαζί με τα κωλοπετσωμένα, που αφού τον ξέσκισαν, επιδίδονται τώρα σε παρθενορραφή και αναπαράγουν τις άρες-μάρες του. Ω του θαύματος, ο κακομοίρης έγινε εμίρης. Ο Χρήστος ο ανυπόληπτος έγινε χρηστός και ευυπόληπτος!

  Κατρακύλα κάθε έννοιας δικαιοσύνης. Μια επιτροπή με αρμοδιότητες εισαγγελέα, να εκτρέπεται σε επίτροπο χουντικού στρατοδικείου. Διαστρέφουν, κρύβουν, λογοκρίνουν, πλαστογραφούν, τρομοκρατούν, απαντούν αντί να ρωτούν, πετούν ό,τι δεν τους βολεύει. Τριχιά από βαμμένες τρίχες κατασκευάζουν. Για να κρεμάσουν τον Παππά, τον Τσίπρα, τον ΣΥΡΙΖΑ, στα μανταλάκια του Ειδικού Δικαστηρίου. Και σκασίλα τους μεγάλη αν μετατρέπουν έτσι την πολιτική ζωή όχι σε απέραντο φρενοκομείο, αλλά σε απέραντο κυνοκομείο: Δαγκώστε τώρα που μπορείτε!

  Κατρακύλα του Μητσοτάκη. Εκτελεστή του συμβολαίου, με το οποίο η ελίτ των τρωκτικών του δημόσιου χρήματος, η συμμορία του λευκού κολάρου που χρεοκόπησε τη χώρα, έχει επικηρύξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Για να μην υπάρξει νέο ’15. Προανακριτική του κυνόδοντα για να διαφυλαχτούν τα μαστόδοντα, η επιστροφή του κράτους στους νόμιμους ιδιοκτήτες του, το πλιάτσικο των δημόσιων ταμείων, τα συγγενολόγια του βολέματος, οι αναθέσεις και οι υποθέσεις, ο κομματισμός και το ρουσφέτι. Θεέ μου, φύλαγε μην έρθουν «οι άλλοι», τώρα που έρχεται το πάρτι της ανάκαμψης και του ΕΣΠΑ.

  Κατρακύλα μιας κυβέρνησης, που με τη συνδρομή ενός ελεεινού στρατού μισθοφόρων έχει αναδείξει σε υπέρτατο κανόνα την εξουσία της ιδιοτέλειας. Διώκτες όσων αντιστέκονται, ανήθικοι, συκοφάντες, αλλά και ανιστόρητοι. Ανίκανοι να εννοήσουν ότι αυτός ο κατήφορος που διάλεξαν δεν είχε ποτέ αίσιο τέλος για τους αυτουργούς του…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ