Δημόσιος διασυρμός χωρίς έλεος για τον Ράπτη του iefimerida από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν πέρασε απαρατήρητη από το zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου η στάση της ιστοσελίδας iefimerida.gr απέναντι στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη και των συλλήψεων που ακολούθησαν.

Δεν θα σχολιάσω. Διαβάστε τι γράφει το zougla.gr για τον Χρήστο Ράπτη:

Πρώτη είδηση για κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης που σέβεται τον εαυτό του ήταν βεβαίως η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Δια στόματος του Αρχηγού της για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν που κρύβεται πίσω από την δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ Γιώργου Λυγγερίδη. Πρόκειται για ασυνήθιστη κίνηση. Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. συνήθως δεν εκτίθεται άμεσα. Αυτή την φορά τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η Αστυνομία προσήγαγε 400 άτομα, συνέλαβε 60 και σχημάτισε δικογραφία για 158 χούλιγκαν. Απαξάπαντες της Θύρας 7.

Συνελήφθησαν και 3 στελέχη της ελίτ των οργανωμένων οπαδών.

Όλα τα ΜΜΕ, σχεδόν όλα, αξιολόγησαν την είδηση και την έκαναν πρωτοσέλιδο. Μόνον ο Χρήστος ο Ράπτης της ιστοσελίδας iefimerida πρωτοτύπησε. Έβδομη είδηση εξ’ αρχής. Υπάκουος ο «υπάλληλος» γνωστών επιχειρηματιών.

Ήταν αρκετό ως φαίνεται ένα γιαούρτωμα εν μέση οδώ, για να υπακούσει στις εντολές του …. κυρίου του. Βλέπετε συνήθισε να λειτουργεί μέσω εντολών και …. οδηγιών προς ναυτιλλομένους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ