«Δηλώνω ναζιστής» – Τι ομολόγησε ο Λαγός στη Δίκη της Χρυσής Αυγής

Παραδέχτηκε ότι είναι ναζιστής ο Γιάννης Λαγός κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο.

Ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και πρώην βουλευτής Γιάννης Λαγός βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο όπου ενώπιον της έδρας παραδέχτηκε ότι είναι ναζιστής και εθνικοσοσιαλιστής.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε το Golden Dawn Watch, σε ερώτηση που δέχτηκε από τον Εισαγγελέα σχετικά με τη σβάστικα της Θούλης, ο Γιάννης Λαγός απάντησε σε υψηλούς τόνους: «Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής! Μη γελοιοποιείτε άλλο τον εαυτό σας, καταδικάστε με να τελειώνετε. Έχετε εδώ τον γραφικό μάρτυρα, δεν ντρέπεστε, ρεζίληδες!» είπε και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Αναλυτικά ο διάλογος όπως τον μεταφέρει το Golden Dawn Watch:

Εισ: Η σβάστικα της Θούλης είναι διαφορετική από την ναζιστική σβάστικα;

Λαγός [παρεμβαίνει]: Δεν είναι πολιτική κατά τα άλλα η δίκη αυτή!

Εισ: Ο κύριος Κασιδιάρης έχει πει ότι δεν είναι σβάστικα το τατουάζ στο χέρι του;

Λαγός: Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής! Μη γελοιοποιείτε άλλο τον εαυτό σας, καταδικάστε με να τελειώνετε. Έχετε εδώ τον γραφικό μάρτυρα, δεν ντρέπεστε, ρεζίληδες! [Αποχωρεί πολύ εκνευρισμένος].

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ