«Δεν είναι καμένο χαρτί» – Τι αποκαλύπτει ο Γιώργος Τσίπρας για τις επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, μίλησε για την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στους Δελφούς λέγοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος δεν είναι καμένο χαρτί.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι ενεργός, δεν είναι ένα καμένο κεφάλαιο για την ελληνική πολιτική σκηνή», τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Όπως είπε «ένα χρόνο που ήταν απών όφειλε να είναι απών και λόγω εσωκομματικών διεργασιών» και εκτίμησε ότι: «Θα είναι ενεργός καθώς και λόγω ηλικίας μπορεί να προσφέρει».

Σε ερώτηση αν ο Αλέξης Τσίπρας θα ηγηθεί την πρόταση του κ. Σπίρτζη για συγκρότηση ενός συνασπισμό μεγάλου προοδευτικού μετώπου, ο Γιώργος Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας παράλληλα πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συζητηθεί μετά τις ευρωεκλογές.

«Δεν ξέρω αν θα είναι ένα μεγάλο κόμμα αλλά πρόκειται για μία απαίτηση του κόσμου: ή θα πάει ο ΣΥΡΙΖΑ μόνος του ή θα πρέπει να υπάρξουν άλλες διεργασίες», τόνισε, ενώ απέφυγε να ρωτήσει αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι η χρυσή εφεδρεία που θα κερδίσει τον Μητσοτάκη.

Σε ό,τι αφορά τον πήχη για τις ευρωεκλογές ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι ο ίδιος θέτει δύο στόχους και διευκρίνισε «να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δεύτερο κόμμα και δεύτερον να πάμε καλύτερα από τις εκλογές του Ιουνίου, αλλά ο στόχος είναι να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζοντας ότι «είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είμαστε δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές. Υπάρχει μία δυναμική ανόδου και θα την αξιοποιήσουμε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;