Γιατί τρομοκρατήθηκε ο Αλαφούζος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ – Τι περιμένει μόλις ανοίξουν τα γήπεδα – Τι θα κάνει ο Τερίμ

-Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο αντιλήφθηκαν χθες την τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και σε μία μεσαία – ιστορική βέβαια – ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, που ο κακομοίρης διαιτητής από τη Νορβηγία προσπάθησε να τον κρατήσει μέχρι τέλους μέσα στο παιχνίδι.

-Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο δεν κοιτάζουν μόνο τους αριθμούς. Δεν κοιτάζουν τις τελικές. Καταλαβαίνουν ότι ο ΠΑΟΚ χθες όποτε ήθελε μπορούσε να βάλει και τρία και τέσσερα γκολ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορά ανάμεσα στην “πολεμική μηχανή” του Λουτσέσκου και στο σκορποχώρι του Τερίμ. Τεράστια η διαφορά ανάμεσα στο playstation του ΠΑΟΚ και στο ποδόσφαιρο επιπέδου Γ΄Εθνικής του Παναθηναϊκού.

-Με τον Τερίμ θα πέσει πολύ γέλιο. Ο τύπος ζει – ποδοσφαιρικά – σε άλλη δεκαετία και μάλλον είναι αρνητής της εξέλιξης. Οι οδηγίες – ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ – που δίνει στους παίκτες του είναι του στυλ (αλλά στα τούρκικα) “Είσαι μπουκαδόρος, μαντουμαδόρος, μπες μέσα και φά’ τους”.

-Ο Τερίμ βέβαια δεν θα πάθει τίποτα. Ήρθε επειδή τον επέβαλε για άλλους λόγους ο Τούρκος καναλάρχης στον Γιάννη Αλαφούζο. Θα φύγει. Ενώ ο Αλαφούζος θα μείνει.

-Ο Αλαφούζος τρέμει. Τι τρέμει;

-Το άνοιγμα των γηπέδων. Μόλις επιστρέψει ο κόσμος, λέγεται ότι στις εξέδρες της Λεωφόρου θα στηθεί λαϊκό δικαστήριο. Έδιωξαν, λέει, τον Γιοβάνοβιτς επειδή δεν μπορούσε να πάρει τα ντέρμπι και αν συνεχίσει έτσι ο Παναθηναϊκός με τον Τερίμ μπορεί στο τέλος να τον περάσει και ο Άρης.

-Αν δεν του βγει ο Τερίμ του Αλαφούζου – που δεν θα του βγει – τότε το πισωγύρισμα για τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει προηγούμενο. Δεν θα μπορέσει να ανατρέψει αγωνιστικά και οικονομικά τις επιπτώσεις από το χαμένο ρίσκο που ανέλαβε.

-Ο Τερίμ στο μεταξύ θα έχει κάνει τη δουλειά του – τώρα στη σύνταξη – και θα γυρίσει στην Τουρκία όταν θα έχουν ξεκαθαρίσει οι πολύ σοβαρές προσωπικές του υποθέσεις. Σε κάτι σκάνδαλα αναφέρομαι…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...