Γελάει ο κόσμος: Ο Σταμάτης Μαλέλης εξομολογήθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο ότι μόνο η Άννα Διαμαντοπούλου μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη

Στην παραδοχή ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την στιγμή δεν έχει σοβαρό πολιτικό αντίπαλο προχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Σε σχόλιο που έκανε στην εκπομπή Live Νews του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega Channel ο Σταμάτης Μαλέλης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την αδυναμία της κεντροαριστεράς να εμφανίσει αξιόπιστη πρόταση απέναντι στον Κ. Μητσοτάκη και εκτίμησε ότι από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, η Άννα Διαμαντοπούλου εκφράζει καλύτερα τον χώρο του κέντρου.

Πραγματικά γελάει ο κόσμος. Το γιατί; Δείτε το ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αμερικανικά μαχητικά αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή ενόψει πιθανών ιρανικών πληγμάτων

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη αποσύρονται από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ λόγω πιθανών ιρανικών χτυπημάτων. Ο Τραμπ αποφασίζει για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Όλο το ρεπορτάζ.