«Βόμβες» Δημητρακόπουλου: «Ο γιατρός έχει δεχθεί απειλές από τον Καλλιάνο»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες της μητέρας του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου, ότι ο καθηγητής του νοσοκομείου αποδέχτηκε χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, συνήγορος του αγγειοχειρουργού, από το νοσοκομείο «Αττικόν», πήρε θέση με αφορμή την καταγγελία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του

Όπως επισήμανε ο δικηγόρος στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, σύμφωνα με τις καταγγελίες ότι ο αείμνηστος πατέρας του κ. Καλλιάνου δεν μπήκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, είπε ότι «ΜΑΦ στο νοσοκομείο “Αττικόν” δεν υπάρχει. ΜΑΦ υπάρχουν μόνο σε δύο νοσοκομεία στην Αττική” και συνέχισε πως στην “ΜΑΦ μπαίνουν όσοι εξέρχονται της ΜΕΘ».

Επιπλέον ο κ. Δημητρακόπουλος ανέφερε ότι υπάρχουν παγκόσμια πρωτόκολλα για την εισαγωγή ασθενών στις ΜΕΘ. Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι πρέπει να υπάρχει ιατρική γνωμάτευση για την εισαγωγή, ενώ «δεν μπορούν να διασωληνωθούν όλοι. Όλα αυτά ελήφθησαν υπόψιν για το αν θα έπρεπε να διασωληνωθεί ο πατέρας του βουλευτή.»

«Υπήρχε μία ομάδα γιατρών, όλοι αυτοί οι άνθρωποι είχαν κάνει συνομωσία για να κοροϊδέψουν τον κ. Καλλιάνο”, διερωτήθηκε και συνέχισε λέγοντας πως αν υπήρχε κακή εκτίμηση, θα το δείξει η ΕΔΕ που έχει διαταχθεί, αλλά προσωπικά πιστεύει ότι δεν έχει γίνει κανένα λάθος.»

«Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή… Κανένας γιατρός δεν θέλει να χάσει ασθενή του» είπε ακόμη.

Απειλεί τον εντολέα μου ο Καλλιάνος

Όσον αφορά στις καταγγελίες για “φακελάκι” επεσήμανε ότι ο εντολέας του δεν ζήτησε ποτέ χρήματα από την οικογένεια του Γιάννη Καλλιάνου, ούτε και δέχτηκε.

Μηνύματα όπως είπε που υπάρχουν θα αποδείξουν το ότι δεν χρηματίστηκε ενώ επεσήμανε πως “σε ένα τελευταίο μήνυμα που έστειλαν στον εντολέα μου, έγινε αναφορά σε ποσό το οποίο “ξέκοψε” ο γιατρός και είπε ότι θα “το δούμε στη δικαιοσύνη”.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ακόμη ότι ο εντολέας του έχει δεθεί απειλές από τον βουλευτή και δημοσίως πως «θα τελειώσει την καριέρα του».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ