«Βρίζεις μανάδες, μαζέψου κοντέ…» – Αποκαλυπτική κατάθεση αστυνομικού για το άγριο ξύλο στη Βουλή – Ολόκληρος ο διάλογος

Ο αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στο άγριο επεισόδιο μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου και του συναδέλφου του, της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου, περιγράφει αναλυτικά μέσα από την κατάθεση του στην Κρατική Ασφάλεια όλα όσα συνέβησαν έξω από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, από το newsit.gr, ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από την είσοδο της Βουλής, είδε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο να τον πλησιάζει και να του λέει για τον Κωνσταντίνο Φλώρο:

«Ψηλέ μάζεψε τον ανεξάρτητο των Σπαρτιατών για να μην έχουμε άλλα. Τον ρώτησα ποιον ανεξάρτητο βουλευτή εννοεί και πριν προλάβει να μου πει βγήκε από το κοινοβούλιο ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρος και οι δυο τους αρχίζουν να λογομαχούν».

Στην κατάθεση του ο αστυνομικός περιγράφει και τον διάλογο που ακολούθησε μεταξύ των δύο βουλευτών.

Φλώρος: Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου; Πες μου.

Γραμμένος: Κάνε μας τη χάρη και φύγε από δω.

Φλώρος: Βρίζεις μανάδες, μαζέψου κοντέ.

Γραμμένος: Θα κάνω ό,τι γουστάρω παράταμε.

Ο αστυνομικός μπήκε ανάμεσα στους δύο βουλευτές, τους ζήτησε να ηρεμήσουν, ενώ στη συνέχεια περιγράφει το τι ακολούθησε.

«Οι δύο βουλευτές προσπαθούσα να σπρώξουν ένας τον άλλον αλλά δεν μπορούσαν καθώς ήμουνα ανάμεσά τους. Τότε ο κύριος Φλώρος μην μπορώντας να χτυπήσει τον κύριο Γραμμένο, καθώς ήμουν ανάμεσα τους, πέρασε ο δεξί του χέρι πάνω από μένα, πιάνοντας τον κύριο Γραμμένο με λαβή σαν κεφαλοκλείδωμα στο ύψος της μύτης, με αποτέλεσμα όταν τον ρίξει κάτω.

Τότε απομάκρυνα τον κύριο Φλώρο από το σημείο μέχρι να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και για να ηρεμήσει μέχρι να έρθουν οι συνάδελφοι μου για ενισχύσεις», λέει στην κατάθεση του ο αστυνομικός και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Όση ώρα ήμουν με τον κύριο Φλώρο εκείνος φώναζε προς τον κύριο Γραμμένο. Βρίζεις μανάδες θα σε γ@@@@ η αδερφή μου κόντεψε να χάσει το παιδί εξαιτίας σου, θα σε γ@@@@. Ο κύριος Γραμμένος ευρισκόμενος στο πάτωμα φώναξε «ωχ η μύτη μου» και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ιατρείο».

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος σήμερα από τον δικηγόρο του Αντώνη Μαμμή, θα μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Ο κ. Μαμμης μιλωντας στο newsit.gr επεσημανε πως «Από την πρώτη στιγμή έχουμε δηλώσει οτι προκειται για ένα απολύτως ατυχές και δυσάρεστο περιστατικό, καθαρά προσωπικού χαρακτήρα. Κανένα πολιτικό κίνητρο ή σκοπιμότητα. Και όπως προκύπτει εκ της δικογραφίας, η θέση του εντολέως μας επιβεβαιώνεται απολύτως».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Οι δύο δημοσιογράφοι που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσουν την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Όπως...