Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Φλώρος που έριξε μπουνιές μέσα στη Βουλή

Πρωταγωνιστής του άγριου επεισοδίου στη Βουλή είναι ο Κωνσταντίνος Φλώρος, καθώς ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και πλέον ανεξάρτητος, επιτέθηκε στον Βασίλη Γραμμένο.

Μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του 2024 ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών», καθώς τότε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ανεξαρτητοποιήθηκε.

Είναι γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1991, κατάγεται από τη Λιβαδιά και στις εκλογές του 2023 εκλέχθηκε βουλευτής Λάρισας. Ζει στην Αθήνα και είναι κάτοικος της Αγίας Βαρβάρας.

Στο σχετικό βιογραφικό αναφέρεται ότι «Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στον κλάδο της Πληροφορικής, όπου συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του σε Δ.ΙΕΚ το 2009. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Υπηρέτησε την περίοδο 2009-2010 την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό.

Εργάζεται 13 έτη στον χώρο της Πληροφορικής, συγκεκριμένα στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων, με εξαιρετική πορεία σε πολύ μεγάλες και σημαντικές εταιρείες. Ασχολείται με την πολιτική από τα μαθητικά του χρόνια, κυρίως λόγω των έντονων συναισθημάτων του για την πατρίδα, και ειδικότερα από το 2016 έως σήμερα, έχοντας αποκομίσει πολλές και σημαντικές εμπειρίες».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ