Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Παραιτήθηκε ο εκτελών χρέη διοικητή – Το μήνυμα του υπουργείου Υγείας

«Κανείς και τίποτα δεν θα σταματήσει με τις πράξεις ή τις παραλείψεις του την ομαλή λειτουργία του Βενιζέλειου Νοσοκομείου» τονίζει το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του μετά την παραίτηση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, λίγες ημέρες μετά την παύση της διοίκησης του Βενιζελείου ο εκτελών χρέη διοικητή, με επιστολή του στην 7η ΥΠΕ γνωστοποίησε πως παραιτείται από τη θέση της διοίκησης και από την θέση του Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα ειδικότερα με το neakriti.gr στην επιστολή του αναφέρει πως ο λόγος που τον οδήγησε σε αυτή του την απόφαση είναι η μετακίνηση των παθολόγων του Βενιζελείου προς άλλα νοσοκομείο ώστε να καλυφθούν οι εφημερίες.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την παραπάνω εξέλιξη το υπουργείο Υγείας τονίζει πως «δεν θα διστάσει να λάβει μέτρα στο πλαίσιο του Νόμου προκειμένου όλοι να εκτελούν τα νόμιμα καθήκοντά τους».

Σημειώνει ακόμη πως η πλήρης λειτουργία των χειρουργείων ξεκινά την 1η Νοεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί και άμεσα προκηρύσσονται, με διαδικασίες fast track, όλες οι θέσεις γιατρών ειδικοτήτων.

«Για το υπουργείο Υγείας προτεραιότητα έχει η υγεία των πολιτών του Ηρακλείου και της Κρήτης» επισημαίνει το υπουργείο και γνωστοποιεί πως την προσωρινή άσκηση καθηκόντων διοίκησης αναλαμβάνει ο Διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα, Ευθύμιος Καρακώστας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;