Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που δίνουν στον «Άλλο Άνθρωπο» βάζο με χρήματα για να μη γίνει έξωση (vid)

Με διαφορετική οπτική βλέπει κανείς σήμερα το βίντεο από το παρελθόν με τον «’Αλλο Άνθρωπο» Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, που του δίνουν ένα γυάλινο βάζο το οποίο έχει μέσα χρήματα από δωρεές.

Ο Πολυχρονοόπουλος που για χρόνια μαγειρεύει για άτομα που έχουν ανάγκη κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ότι χρησιμοποιούσε χρήματα για να τζογάρει από τις σημαντικές δωρεές που γίνονται από επώνυμους και ανώνυμους ανθρώπους για να συνεχίσει την δραστηριότητα της κοινωνικής κουζίνας.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», τα χρήματα που εμφανίζονται στο βίντεο συγκεντρώθηκαν σε δράση που έγινε σε μεγάλη πόλη της περιφέρειας. Στο βίντεο ο κ. Πολυχρονόπουλος υποστηρίζει πως με αυτά τα χρήματα θα αποφευχθεί η έξωση που αντιμετώπιζε τότε η Κοινωνική Κουζίνα η οποία έφτανε τις 3000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή με την υπόθεση του ξεπλύματος να έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Ψηφιακός εφιάλτης στην ΕΕ: Το Grok του Μασκ στο στόχαστρο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Η Κομισιόν ενεργοποιεί τον Νόμο περί Τεχνητής Νοημοσύνης μετά την παραγωγή χιλιάδων deepfakes – Γιατί οι Βρυξέλλες «τρέμουν» το ψηφιακό ξεγύμνωμα και την αλγοριθμική ασυδοσία