Αυτός είναι ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που δολοφόνησαν και έκαψαν στη Μάνδρα (vid)

Ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, είναι ο άνδρας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Μάνδρα το βράδυ της Τετάρτης σε ένα νέο μαφιόζικο χτύπημα που σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο άνδρας δραστηριοποιείτο επιχειρηματικά στα Μέγαρα, όπου διέθετε κρεοπωλείο, ενώ είχε ασχοληθεί ενεργά και με τον χώρο του ποδοσφαίρου ως πρόεδρος των Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κατοχή μεγάλης ποσότητας όπλων, ενώ τον Μάιο του 2018 είχαν δολοφονήσει με άγριο τρόπο και την 51χρονη πρώην σύζυγό του με δύο σφαίρες στη Μάνδρα.

Απανθρακωμένη η σορός του σε αυτοκίνητο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN, οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα. Άνοιξαν πυρά εναντίον του κι έπειτα προκλήθηκε φωτιά στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μάλιστα και ένα Καλάσνικοφ, που είναι πιθανό να ανήκει στους δράστες, ενώ σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα ένα όχημα να καίγεται. Αυτή την ώρα, οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο το όχημα εκείνο να ανήκει στους δράστες της εκτέλεσης και να το έκαψαν για να εξαφανίσουν αποδεικτικά στοιχεία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα για να σβήσουν τις φλόγες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.