Αυτοί είναι οι νεκροί από το μακελειό στη Γλυφάδα

Τρεις ζωές και την δική του αφαίρεσε ο δράστης του μακελειού σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μαρία Καρνέση, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος, αλλά και ένας καπετάνιος.

Όλα ξεκίνησαν στις 10:20 σήμερα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, όταν ένας 70χρονος πρώην υπάλληλος της εταιρείας μπήκε μέσα στο κτίριο από το πάρκινγκ και άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι η ιδιοκτήτρια της εταιρείας Μαρία Καρνέση 76 ετών, ένας συγγενής της (υψηλόβαθμο στέλεχος 79 ετών), αλλά και ένας καπετάνιος που σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να τον σταματήσει.

Μετά τους πυροβολισμούς ο άνδρας κατέβηκε στο υπόγειο του κτιρίου και αυτοκτόνησε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγο μετά τις 12 στο υπόγειο, ενώ δίπλα του βρέθηκε και η καραμπίνα που χρησιμοποίησε.

Με εντολή της ΕΛΑΣ αποδεσμεύονται τα ασθενοφόρα από το σημείο γιατί υπάρχουν μόνο νεκροί και όχι τραυματίες.

Στο σημείο της ναυτιλιακής της Γλυφάδας βρέθηκε και η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία έδωσε στοιχεία για το μακελειό:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.