Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Αποσωληνώθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός, «σε λίγες μέρες ο 39χρονος αναμένεται να γυρίσει στη φυλακή και να σαπίσει εκεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος, που ήταν διασωληνωμένος από το περασμένο Σάββατο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στη φυλακή, αφού δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του. «Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρόμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα.

Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Χθες, Δευτέρα (08.04.24) επρόκειτο, όπως έλεγαν οι πληροφορίες, να υποβληθεί ξανά σε σειρά εξετάσεων, μεταξύ των οποίων και σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου, προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση των βλαβών που έχει υποστεί εξαιτίας της πνιγμονής και της μειωμένης ροής οξυγόνου που του προκάλεσε υποξία εγκεφάλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ