Ανδρουλάκης: «Κυβέρνηση αυξημένης αλαζονείας και μηδενικής αποτελεσματικότητας»

Επίθεση στην κυβέρνηση με φόντο τις καταστροφικές πυρκαγιές, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την κυβέρνηση, αναφέρθηκε στις 100 πρώτες ημέρες της διακυβέρνησης, κάνοντας λόγο για τα αποκαλυπτήρια μιας κυβέρνησης αυξημένης αλαζονείας και μηδενικής αποτελεσματικότητας.

Ο κ. Ανδρουλάκης εκτός από τις ευθύνες της κυβέρνησης για τις καταστροφικές πυρκαγιές, αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών και την δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ από κροάτες χούλιγκαν.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ανέφερε ότι «υποσχεθήκατε ασφάλεια και αξιοκρατία προεκλογικά. Όμως αυτές οι πρώτες 100 ημέρες σας διαψεύδουν».

Τόνισε, ότι έχουμε πάνω από 1,6 εκατομμύρια στρέμματα καμένης γης ενώ όπως είπε πολλοί συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στα δασαρχεία ανέφερε πως είναι υποστελεχωμένα και κάλεσε τον πρωθυπουργό να σταματήσει τις παραστάσεις και να προχωρήσει στην προκήρυξη των θέσεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.