Έρχονται νέες σοκαριστικές δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν να μεγαλώνει η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Σε χθεσινή δημοσκόπηση της Opinion Poll είδαμε το ΠΑΣΟΚ να περνά μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από πολλά χρόνια.

Οι υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα και μετέπειτα υβριστές του Στέφανου Κασσελάκη, η Πέμπτη Φάλαγγα της Δεξιάς που λειτουργούσε παρασιτικά και επιζήμια μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε, σε πρώτη φάση, τον σκοπό της.

Ωστόσο, θα πρέπει ο πρόεδρος Στέφανος θα πρέπει να προχωρήσει με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στις αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως με μεγαλύτερη ταχύτητα. Κυρίως πρέπει να προχωρήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα την στελέχωση του κόμματος. Μαθαίνω ότι έρχονται δημοσκοπήσεις που θα δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να διευρύνει τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά στο Μέγαρο Μαξίμου πανηγυρίζουν καθώς θεωρούν πως μπορούν να χειριστούν πολύ, μα πάρα πολύ καλά, τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Ας μην χαθεί οριστικά το τρένο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!