Έρχεται η ευρωλίστα στον ΣΥΡΙΖΑ

Εντός των επόμενων 24 ωρών αναμένεται η ενεργοποίηση της πλατφόρμας i-syriza, όπου τα μέλη του κόμματος θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην προκριματική διαδικασία για την επιλογή υποψηφίων του ευρωψηφοδελτίου. Η αρχική ανακοίνωση για την πλατφόρμα είχε γίνει κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Κεντρικής Επιτροπής.

Ενεργοποίηση της Πλατφόρμας και Συμμετοχή Μελών

Η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα i-syriza ανοίγει τις πύλες της για τα μέλη του κόμματος, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην προετοιμασία του ευρωψηφοδελτίου. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην πολιτική του Στέφανου Κασσελάκη για ανοιχτή και δημοκρατική συμμετοχή στις αποφάσεις του κόμματος.

Αξιολόγηση Συμμετοχών και Δημοψήφισμα

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από μια Ειδική Επιτροπή, η οποία θα διαμορφώσει την τελική λίστα των υποψηφίων. Αυτή η λίστα θα υποβληθεί σε ηλεκτρονικό δημοψήφισμα, από το οποίο θα προκύψουν οι τελικοί υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου.

Συμμετοχή Νυν Ευρωβουλευτών και Νέων Υποψηφίων

Εκτός από τους νυν ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Έλενα Κουντουρά, ακούγονται ονόματα όπως του Νικόλα Φαραντούρη και του Νίκου Παππά, που ενδέχεται να λάβουν μέρος στη διαδικασία.

Προσεχείς Ανακοινώσεις για τα Think Tanks

Αναμένονται επίσης ανακοινώσεις για τη στελέχωση των 29 think tanks, με τη Διάνα Βουτυράκου να έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία και να βρίσκεται σε φάση επιλογής βιογραφικών.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....