Έξαλλος ο Αλέξης Τσίπρας με ανθρώπους του περιβάλλοντος Τζανακόπουλου που παριστάνουν το «περιβάλλον Τσίπρα»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Σεισμό προκάλεσε η αποκάλυψη της στήλης ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στο Μαϊάμι μέσα στο καλοκαίρι.

Πιο πολύ ανησύχησαν οι παρατρεχάμενοι της Έφης Αχτσιόγλου.

Κάποιοι προσπάθησαν να αποδομήσουν το ρεπορτάζ της στήλης υποστηρίζοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στις ΗΠΑ. Υπάρχει ένα πρόβλημα στο αφήγημα τους. Η στήλη δεν ανέφερε ποτέ ότι ο Κασσελάκης ήταν εκεί. Η στήλη ανέφερε ότι ο Τσίπρας φιλοξενήθηκε στην οικία του Κασσελάκη. Και εκεί έκανε τον σχεδιασμό του.

Την πιο μεγάλη πλάκα, όμως, έχει το εξής: Το σύστημα Τζανακόπουλου, το σύστημα του Δημήτρη Τζανακόπουλου, συζύγου της Έφης Αχτσιόγλου, έκανε μια διαρροή αρχικά σε μία ιστοσελίδα που συνδέεται με τον ίδιο και έχει επίσης στενή σχέση με μεγαλοεργολάβους, δικηγόρους και τον Νίκο Δένδια. Ναι αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι. Με τον Δένδια της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά έπιασαν δουλειά κάτι συνταξιούχοι της δημοσιογραφίας που ο Τσίπρας τους είχε κοντά στο παρελθόν και φυσικά έπιασαν δουλειά τα ΜΜΕ της διαπλοκής. Όλα μετέφεραν την δήθεν “σφοδρή ενόχληση του Αλέξη Τσίπρα” για την αποκάλυψη της στήλης.

Την δουλίτσα ανέλαβε φυτευτός στο περιβάλλον Τσίπρα, στενός φίλος του Δημήτρη Τζανακόπουλου, που με την σύζυγό του αλωνίζουν υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου (μου έλεγε ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης, ότι κάνουν δουλίτσα στην πατρίδα του, την Καρδίτσα). Μπορεί να τον πει κάποιον και περιβάλλον Τσίπρα, με την ευρεία έννοια, τον κολλητό – τον αδελφό και κουμπάρο, όπως λέει – του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως μου λένε από το περιβάλλον του, είναι έξαλλος με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος Τζανακόπουλου, που παριστάνουν το “περιβάλλον Τσίπρα”.

Θα επανέλθουμε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου