«Έβαζε ΑμεΑ να κάνουν σ3#ξ για να παίρνει like» – Νέα σοκαριστική μαρτυρία θύματος του youtuber (vid)

Σοκάρει νέα μαρτυρία θύματος του 35χρονου youtuber , που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ανθρώπων.

Μιλώντας στην εκπομπή του Open «Πρωινό Σουσου», άτομο με το ψευδώνυμο «Red Dragon» είπε πως «μέσα σε δύο χρόνια η συμπεριφορά του άλλαξε, άρχισε να βρίζει και να μας χτυπάει. Υπάρχουν βίντεο στα οποία έλεγε “αν θέλετε να δείτε αυτό, βάλτε ένα ποσό” και το βάζανε και με το παραπάνω. Το λιγότερο ήταν 50 ευρώ, το περισσότερο 1.000. Μερικές φορές στα βίντεο υπήρχαν άτομα με αναπηρία. Τους έβαζε να κάνουν σεξ σε ζωντανή μετάδοση για να παίρνει like».

Σε ερώτηση για το αν πληρώνονταν όσοι συμμετείχαν στα βίντεο, το θύμα είπε ότι δεν τους πλήρωνε επισημαίνοντας: «”Αφού σας ταΐζω ένα πιάτο την ημέρα και σας δίνω κρεβάτι γιατί να σας πληρώσω”, μας έλεγε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.