UEFA: Τιμωρία της Στεάουα Βουκουρεστίου για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Η FCSB μπορεί να επικράτησε με 1-2 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο η UEFA αναμένεται να την τιμωρήσει για παραβίαση του πειθαρχικού κανονισμού.

Ο διαιτητής Λόρενς Βίσερ εξάντλησε την αυστηρότητά του στον Τάισον, αφού έβγαλε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για… διαμαρτυρία, αφήνοντας τον Δικέφαλο με παίκτη λιγότερο για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ιδιαίτερα σκληρό ήταν το παιχνίδι των Ρουμάνων, οι οποίοι μάλιστα αντίκρισαν επτά κίτρινες κάρτες συνολικά. Ενγκεζάνα, Κίρικες, Μπιρλιτζέα, Γκεοργκίτα, Ραντούνοβιτς, Ετζουμά και Σουτ είδαν κατά σειρά τις κάρτες, κάτι που αποτελεί παράβαση του πειθαρχικού κανονισμού.

Σύμφωνα με αυτόν, η UEFA μπορεί να τιμωρήσει μία ομάδα αν πέντε ή περισσότεροι παίκτες αντικρίσουν κάρτες.

Οι Ρουμάνοι έχουν καταγράψει 34 κίτρινες κάρτες και δύο κόκκινες στα τελευταία 9 ματς που παίχτηκαν για το Europa League.

Στην FCSB επιβλήθηκε τρεις φορές από την UEFA φέτος πρόστιμο, συνολικού ύψους 25.750 ευρώ.

Η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους προειδοποιήθηκε δύο φορές, στη συνέχεια της επιβλήθηκε τρεις φορές πρόστιμο, συνολικού ύψους 25.750 ευρώ.

Συγκεκριμένα, της επιβλήθηκε πρόστιμο 6.750 ευρώ για το ματς κόντρα στη Σλάβια Πράγας, 9.000 ευρώ για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ στη φάση του League Phase του Europa League και 10.000 ευρώ για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και τώρα, με το πρόστιμο να είναι σαφώς αυξημένο και τους Ρουμάνους να φαίνεται πως δεν συνετίζονται.

ΠΗΓΗpaoktoday.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ