Τσιρίζουν κατά του Periodista.gr το υπαλληλικό προσωπικό και οι καρπαζοεισπράκτορες που κάνουν ψυχοθεραπεία – Περαστικά, αλλά πρώτα…

Periodista

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PERIODISTA.GR για το δωσιλογικό παρελθόν της οικογένειας Πικραμμένου (Διαβάστε ΕΔΩ), ο γόνος της οποίας, πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος εμπλέκεται στο σκάνδαλο Novartis. 

Στη συνέχεια βγήκαν από τα λαγούμια τους διάφορα καημένα για να κάνουν ψυχοθεραπεία βρίζοντάς μας στο twitter. Διάφοροι, οι οποίοι θίχτηκαν προφανώς για λογαριασμό των δωσίλογων και των γερμανοτσολιάδων μας έστειλαν και μηνύματα. Λυπούμαστε αν τους ενοχλούμε, αλλά θα τους συνιστούσαμε απλά να ανοίξουν κανένα βιβλίο μπας και ξεστραβωθούν. Για όσους, επίσης, δε ντρέπονται για το παρελθόν των οικογενειών τους, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Η ιστορία είναι αμείλικτη. Τα ιστορικά στοιχεία, ωστόσο, θα τους τα τρίβουμε στη μούρη μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

Και μέσα σε όλα αυτά βγήκε το υπαλληλικό προσωπικό του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος του χθες, που έχει βρει στέγη στο iefimerida.gr, να δηλώσει και αυτό ενοχλημένο από το ρεπορτάζ του PERIODISTA.GR χαρακτηρίζοντάς μας “πιστόλια” (Διαβάστε ΕΔΩ).

Τον διαδικτυακό όχλο των καρπαζοεισπρακτόρων τον αφήνουμε στην κατάντια του. Δείχνουμε κατανόηση για τα αμόρφωτα δειλά ανθρωπάκια και για τη συλλογική υστερία των καημένων. Με το υπαλληλικό προσωπικό των διεφθαρμένων, ΟΜΩΣ, θα ασχοληθούμε τα επόμενα 24ωρα και θα δείξουμε στον ελληνικό λαό για ποιον λόγο σκούζει με τόσο πάθος υπέρ της αθωότητας των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο NOVARTIS. 

Μέχρι τότε περαστικά

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου