Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  «Το παιδί μου ο Τάκης…» – Η στενή σχέση του Καλογρίτσα με τον υπερυπουργό του Μητσοτάκη

  Ο Καναλάρχης σου

  Είναι γνωστό από τα παλιά τα χρόνια ότι το σύστημα Μητσοτάκη είναι εκδικητικό. Μπορούμε να διηγηθούμε πολλές ιστορίες, δικές μας κι άλλων, αλλά δεν είναι της παρούσης. Της παρούσης είναι το γεγονός ότι το σύστημα Μητσοτάκη στο πλαίσιο της ρεβανιστικής στρατηγικής που είναι αποφασισμένο να υλοποιήσει έχει επαναφέρει το ζήτημα του Καλογρίτσα, τα “βοσκοτόπια” και τις τηλεοπτικές άδειες με αντικειμενικό σκοπό να επιφέρει πλήγματα στον ΣΥΡΙΖΑ και σε πρώην κυβερνητικά στελέχη.

  Περιθωριακοί δημοσιογράφοι, αυλικοί των Μητσοτάκηδων, υπόκοσμος και παρακρατικοί φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και την περίπτωση της σχέσης της οικογένειας Καλογρίτσα με την προηγούμενη κυβέρνηση.

  Τι ξεχνούν να μας πουν και να μας γράψουν, όμως;

  Στενός συνεργάτης του Καλογρίτσα, τον οποίο μάλιστα λένε πως αποκαλεί «το παιδί μου ο Τάκης», είναι ο υπερυπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη και στενός συνεργάτης του νέου πρωθυπουργού, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο νέος υπουργός εσωτερικών.

  Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, υπήρξε επί χρόνια Πρόεδρος και αναλυτής της εταιρείας δημοσκοπήσεων GPO, η οποία ανήκε στην οικογένεια Καλογρίτσα. Την εποχή που ο “κόκκινος (επίδοξος) καναλάρχης” από την Καρδίτσα, ο οποίος τελικά δεν πήρε τηλεοπτική άδεια επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν πλήρωσε το τίμημα, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, την εποχή που η προηγούμενη κυβέρνηση βρέθηκε στο στόχαστρο των γαλάζιων ΜΜΕ και των καναλαρχών της διαπλοκής για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ε λοιπόν, την ίδια εποχή ο Χρήστος Καλογρίτσας συνέτρωγε στη Θεσσαλονίκη, τον Σεπτέμβρη του 2016, με το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τάκη Θεοδωρικάκο (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία επάνω). Οι κακές γλώσσες έλεγαν πως εκείνη η συνάντηση είχε γίνει με εντολή Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι κακές γλώσσες συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως εκείνη η συνάντηση έχει έντονο παρασκήνιο και δρομολόγησε σειρά εξελίξεων που φθάνουν μέχρι σήμερα και συνδέονται με την τροφοδότηση του γαλάζιου δημοσιογραφικού υπόκοσμου με… ιστορίες για αγρίους.

  Ο Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε επιχειρηματικά με τον Χρήστο Καλογρίτσα το έτος 1999 και έτσι δημιούργησαν την εταιρεία GPO.

  Λένε ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε έρθει σε επαφή με το ΠΑΣΟΚ μέσω του Άκη Τσοχατζόπουλου και έτσι έγινε φίλος και συνεργάτης με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν συνεργάτης του Κώστα Λαλιώτη και για την ακρίβεια υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου το άλλοτε πανίσχυρου υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Εκείνη την εποχή ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε πάρει έργα όπως η ανέγερση του νέου Εφετείου της Αθήνας, φυλακές και δικαστικά έργα. Εκείνη την εποχή ο Καλογρίτσας αποκαλούσε τον Τάκη Θεοδωριάκο “παιδί μου”. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

  Σήμερα κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Καλογρίτσας μένει. Αυτοί οι κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Τάκης ξέρει. Και άλλοι ξέρουν, δυστυχώς για τον Τάκη…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ