Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  The Times: «Η Ρωσία έγινε ο κυρίαρχος των σιτηρών» – Η Μόσχα κερδίζει το διατροφικό παιχνίδι

  Η Ρωσία αναλαμβάνει τον έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς σιτηρών σύμφωνα με τους βρετανικούς The Times,


  Μόνο τον Απρίλιο, οι ρωσικές εξαγωγές σιτηρών αυξήθηκαν κατά 18%!

  Οι σημαντικά αυξημένες παγκόσμιες τιμές σιτηρών επέτρεψαν στον ρωσικό προϋπολογισμό να λάβει έσοδα 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων από φόρους στις εξαγωγές σιτηρών από την αρχή του έτους.

  Επιπλέον, η δημοσίευση σημειώνει ότι οι εξαγωγές σιταριού από τη Ρωσία καλύπτουν το έλλειμμα που σχηματίστηκε στην παγκόσμια αγορά σιτηρών, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης 32% στις προμήθειες από την Ουκρανία.

  Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος Πρόεδρος καταλόγισε ως υπαίτιες για την επισιτιστική κρίση τις «αντιρωσικές κυρώσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη», τονίζοντας πως αν αρθούν οι κυρώσεις θα τελειώσει η επισιτιστική κρίση.

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
  Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη, είχε τονίσει στον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι ότι η Ρωσία είναι «έτοιμη να συμβάλει σημαντικά στην υπέρβαση της επισιτιστικής κρίσης μέσω της εξαγωγής σιτηρών και λιπασμάτων, υπό την προϋπόθεση ότι η Δύση να άρει τους περιορισμούς με πολιτικά κίνητρα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ