Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Προκαλεί η οικογένεια που ταλαιπωρεί τον τόπο για δεκαετίες: Η Αλεξία Μπακογιάννη ομολόγησε χωρίς ντροπή κορωνοπάρτι την Τσικνοπέμπτη (pic)

  Την ομολογία της, αδελφής του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξίας για το «κορωνοπάρτι της Τσικνοπέμπτης, προβάλει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Δημοκρατία».

  Όπως γράφει «υποστηρίζει ότι έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο» (σ.σ. ήταν και η μητέρα της Ντόρα Μπακογιάννη και ο δήμαρχος στο κορωνοπάρτι;). Ωστόσο, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα για την πληθώρα των αστυνομικών γύρω από το σπίτι της στο Μετς το βράδυ της Τσικνοπέμπτης.

  Εξώδικο Μπακογιάννη στη «Δημοκρατία»

  Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα η κυρία Αλεξία Μπακογιάννηέστειλε εξώδικο στη «Δημοκρατία», με την οποία ζητά την ανάκληση του δημοσιεύματος για το «κορονοπάρτι της Τσικνοπέμπτης».

  Η κυρία Μπακογιάννη στο εξώδικο αναφέρει: «Ο τίτλος του εν λόγω άρθρου είναι εντελώς αναληθής και προσβάλλει βάναυσα την προσωπικότητά μου. Για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνω ότι δεν παρέθεσα οποιοδήποτε “κορονοπάρτι” στην οικία μου την περασμένη Πέμπτη και δεν δέχθηκα οποιαδήποτε επίσκεψη. Αντιθέτως, όπως πολλοί άλλοι συμπολίτες μας γιόρτασα την Τσικνοπέμπτη στο σπίτι μου με τη στενή μου οικογένεια και, ναι, ακούσαμε και μουσική, όπως έχουμε κάθε δικαίωμα. Η ισχυρή αστυνομική παρουσία στον δρόμο έξω από την οικία μου οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι την ίδια ώρα γινόταν πορεία στο κέντρο της Αθήνας για συμπαράσταση στον απεργό πείνας και δολοφόνο του πατέρα μου Δημήτρη Κουφοντίνα. Για τον ίδιο λόγο ολόκληρη την τελευταία εβδομάδα η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής έχει λάβει μέτρα προστασίας βάσει πληροφοριών και εκτιμήσεων που η ίδια έχει κάνει χωρίς βέβαια τη δική μου συμμετοχή.»

  Η απάντηση της εφημερίδας

  Η οικία της Αλεξίας Μπακογιάννη βρίσκεται στην ίδια γειτονιά με τη «δημοκρατία», πολλοί εργαζόμενοι της οποίας είδαν με τα μάτια τους και άκουσαν με τα αυτιά τους όσα περιγράφονται στο δημοσίευμα. Η πορεία στην οποία αναφέρεται η κυρία Μπακογιάννη είχε λήξει ώρες πριν από τα μεσάνυχτα που οι εργαζόμενοι της εφημερίδας έγιναν μάρτυρες όσων δημοσιεύθηκαν.

  Ακριβώς επειδή η «δημοκρατία» γειτνιάζει με την οικία της κυρίας Μπακογιάννη, γνωρίζουμε ότι και τις προηγούμενες ημέρες, που επίσης γίνονταν πορείες για τον δολοφόνο Κουφοντίνα, μόνο ένα περιπολικό περιπολούσε, χωρίς να έχει κλείσει κάποιος δρόμος. Επίσης καλό θα είναι να υπάρξει απάντηση στην ερώτηση αν ο αριθμός ανδρών της ασφάλειας είναι κάθε ημέρα ίδιος ή αν την Τσικνοπέμπτη είχε αυξηθεί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ