Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Mε πάνω από 30.000 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς την πρώτη εβδομάδα η Κεραμέως δηλώνει… «ικανοποιημένη»

  «Ικανοποιημένη» δήλωσε, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι αισθάνεται η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, την ώρα που μέσα σε λίγες μέρες εντοπίστηκαν πάνω από 30.000 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

  Μάλιστα, η υπουργός δήλωσε ότι η πρώτη αυτή εβδομάδα «κύλησε ομαλά», ενώ η αγωνία γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών για το κατά πόσο είναι ασφαλές να πάνε στο σχολείο καθημερινά αυξάνεται εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης να ανοίξει τα σχολεία χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα υπερμετάδοσης του ιού, όπως άλλωστε αποδείχθηκε από τα κρούσματα.

  Θυμίζουμε ακόμα, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία γονιών και μαθητών να προμηθευτούν τα self test, καθώς σε πολλές περιπτώσεις είχαν εξαντληθεί από τα φαρμακεία.

  Παρά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις γονιών, εκπαιδευτικών και μαθητών για μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη, για δωρεάν, επαναλαμβανόμενα rapid test στα σχολεία με ευθύνη του ΕΟΔΥ, πρόσληψη μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού για την κάλυψη των κενών, η κυβέρνηση εξακολουθεί να κωφεύει και να επιμένει να θέτει σε κίνδυνο τόσο την εκπαιδευτική διαδικασία, όσο και την υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ