Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  La Tribune: Η Ελλάδα μπορεί να παραγγείλει κι άλλα Rafale

  Η γαλλική εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα La Tribune σε άρθρο της για την πετυχημένη εμπορική πορεία των μαχητικών Rafale, σχολιάζει ότι το 2023 πιθανόν να είναι άλλη μια καλή χρονιά για εξαγωγές και παραθέτει τις χώρες που ενδιαφέρονται, ή πιθανότατα θα ενδιαφερθούν για αγορά των γαλλικών αεροσκαφών της Dassault Aviation.

  Σύμφωνα με τη La Tribune, το 2022 ήταν χρονιά ρεκόρ, με 92 παραγγελίες Rafale. Ινδία, Ινδονησία και Σερβία φαίνεται να είναι στην «πρώτη γραμμή» των ενδιαφερόμενων, ενώ η γαλλική εφημερίδα κάνει αναφορά και στην Ελλάδα ως υποψήφια για νέα παραγγελία!

  Γράφει χαρακτηριστικά:

  «Η Ελλάδα θα μπορούσε και πάλι να παραγγείλει Rafales, μεταξύ έξι και δώδεκα αεροσκαφών για να σχηματίσει μια δεύτερη μοίρα (18 αεροσκάφη ανά μοίρα). Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα έχει 24 Rafale σε υπηρεσία στον στόλο της το 2024».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ