Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η άγνωστη ιστορία στο πολυτελές διαμέρισμα του Ψυχάρη, οι πανάκριβοι πίνακες και η ταμπέλα που έγραφε «πρωθυπουργός»

  Πριν από πολλά χρόνια κατά την διάρκεια κάποιας εκλογικής αναμέτρησης, επιφανείς δημοσιογράφοι του ΔΟΛ, πολιτικοί και επιχειρηματίες λαμβάνουν μια πρόσκληση. Να παρακολουθήσουν την Κυριακή των βουλευτικών εκλογών του 2004 , από την τηλεόραση, την μεγάλη εκλογική μάχη στην οικία Ψυχάρη στο Κολωνάκι.

  Όσοι ανηφόρησαν εκείνο το βράδυ στο υπέροχο διαμέρισμα της οικογένειας του επικεφαλής του ΔΟΛ ενθουσιάστηκαν. Πανάκριβοι πίνακες (συμπεριλαμβανόμενου και ενός αυθεντικού Claude Monet) στόλιζαν την υπέροχη κατοικία. Όσοι δεν εντυπωσιάστηκαν από τους πίνακες έχουν να θυμούνται και το εξής: Ότι η κεντρική πολυθρόνα στο τεράστιο σαλόνι είχε ένα ταμπελάκι που έγραφε «πρωθυπουργός». Μόνο που η πολυθρόνα έμεινε άδεια όλο το βράδυ καθώς ο Κ. Σημίτης δεν εμφανίστηκε στην οικία του άλλοτε πανίσχυρου εκδότη. Όσοι όμως θυμούνται τους πανάκριβους πίνακες που όλη η Αθήνα ήξερε ότι έχει στην κατοχή του αναρωτιούνται ακόμα που έχουν εξαφανιστεί. Περισσότερο από όλους αναρωτιούνται οι τραπεζίτες που έχουν κατάσχει τα ακίνητα του Σταύρου Ψυχάρη.

  Που βρίσκεται λοιπόν η περίφημη συλλογή Ψυχάρη; Γιατί σίγουρα δεν βρίσκεται στην Βίλα στο Πόρτο Χέλι η οποία πουλήθηκε από την Alpha Bank σε πλειστηριασμό πριν από 48 ώρες , ούτε στα διαμερίσματα που είχε στην κατοχή του στο Κολωνάκι και ήδη ανήκουν στις τράπεζες. Γιατί εάν την έβρισκαν οι τραπεζίτες , όπως τουλάχιστον λένε οι ίδιοι, είναι βέβαιο ότι θα την  είχαν κατασχέσει.

  – από εκτενές ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Τσόλκα στο mononews

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ