Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Europol: «Δεν ξέρουμε που καταλήγουν τα δυτικά όπλα που στέλνονται στην Ουκρανία»

  Η Europol προειδοποιεί για την τύχη των δυτικών όπλων στην Ουκρανία τα οποία μπορεί να καταλήγουν σε τρομοκρατικές και εγκληματικές ομάδες καθώς κανείς δεν ξέρει που πάνε μόλις περάσουν τα ουκρανικά σύνορα!

  Τα όπλα που παραδίδονται αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία θα μπορούσαν τελικά να καταλήξουν στα χέρια εγκληματιών που δρουν στην ήπειρο, προειδοποίησε η επικεφαλής της Europol Catherine De Bolle.

  Η De Bolle είπε στην εφημερίδα Welt am Sonntag ότι μια ανησυχία ήταν «το πού βρίσκονται τα όπλα που παραδίδονται αυτήν τη στιγμή στην Ουκρανία».
  Πρόσθεσε ότι όταν τελειώσει η σύγκρουση, η Europol θέλει «να αποτρέψει μια κατάσταση παρόμοια με αυτή πριν από 30 χρόνια στον Βαλκανικό πόλεμο. […] Τα όπλα από αυτόν τον πόλεμο εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται από εγκληματικές ομάδες σήμερα».

  Η Europol «θα συγκεντρώσει μια διεθνή ειδική ομάδα που θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα», δήλωσε ο De Bolle.

  Η Δύση, ήδη πριν από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας, έχει δώσει αμέτρητους τόνους οπλικά συστήματα.

  Πολύ πρόσφατα μάλιστα Ευρωπαίοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι παραδέχθηκαν πως δεν γνωρίζουν πού καταλήγουν οι οπλισμοί του στέλνουν άπαξ και περάσουν τα σύνορα με την Πολωνία!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ