Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

Πως ο Μελισσανίδης ισοπέδωσε τον Μαρινάκη – Χοντρό παρασκήνιο με τον δήθεν «τσιγκούνη» και τον καλό φίλο που έδωσε τις λάθος συμβουλές

Η Πυθία αποκαλύπτει Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με προσφορά στα 7 εκατ. ευρώ, έκανε δική του τη «Ναυτεμπορική», υπερτερώντας κατά πολύ μάλιστα της εκείνης του Βαγγέλη...
More

  Latest Posts

  Δημοσκόπηση «βόμβα» για την εξωτερική πολιτική: Νικητές οι Ανδρέας Παπανδρέου και Αλέξης Τσίπρας, τελευταίος ο Σαμαράς (docs)

  Η κυριαρχία του Ανδρέα Παπανδρέου είναι το εκκωφαντικό στοιχείο που προκύπτει από το ερώτημα της aboutpeople για το 20/20 του news247 σχετικά με το ποιος πρωθυπουργός χειρίστηκε ορθότερα τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και συνολικά τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.

  Ένα όμως εξίσου σημαντικό εύρημα για το “σήμερα” είναι τα υψηλότερα ποσοστά που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

  Οι ιδρυτές του ΠΑΣΟΚ (Ανδρέας Παπανδρέου) και της Νέας Δημοκρατίας (Κωνσταντίνος Καραμανλής) έχουν την “μερίδα του λέοντος” στις προτιμήσεις των ερωτώμενων μιας και αθροιστικά συγκεντρώνουν το 48% των προτιμήσεων. Στοιχείο που προφανώς σχετίζεται με τις καθοριστικές κινήσεις που αμφότεροι έκαναν στην “σκακιέρα” των διαχρονικών διαφωνιών και εντάσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

  ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΔΩ

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ