Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Bill Gates: «Η κυβέρνηση Ζελένσκι είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη» – Αυτούς επέλεξε να στηρίζει η Δύση

  O Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft, και εκ των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, δήλωσε ότι η κυβέρνηση Ζελέσνκι είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη!

  Την δήλωση αυτή την έκανε πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα είπε «Η ουκρανική κυβέρνηση είναι μία από τις χειρότερες του πλανήτη, ξέρετε, διεφθαρμένη και ελεγχόμενη από κάποιους πλούσιους, εννοώ ότι είναι πολύ ατυχοι οι κάτοικοι της Ουκρανίας»

  Αυτά είπε σε ομιλία του στο Lowy Institute στην Αυστραλία τα οποία μεταδόθηκαν στην ιστοσελίδα του.

  Πρόσφατα δεκάδες κυβερνητικοί αξιωματούχοι αποπέμφθηκαν στην Ουκρανία λόγω διαφθοράς. Αυτή την κυβέρνηση όμως οι Αμερικανοί και οι Δυτικοί έχουν επιλέξει να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο για να εξυπηρετηθούν τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα.

  Αν και οι δηλώσεις έγιναν μήνες πριν, τώρα έγιναν γνωστές προφανώς με αφορμή τις πρόσφατες αποπομπές.

  Ο Βill Gates θεωρείται εκ των βασικών υποστηρικτών των διεθνιστικών κύκλων και η ατζέντα του ταυτίζεται με αυτή των Δημοκρατικών που κυβερνούν τις ΗΠΑ αυτή την στιγμή.

  Συνεπώς, οι δηλώσεις του έχουν ιδιαίτερη σημασία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ