Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  AstraZeneca: Μεγάλη έκπληξη για το 1 εκατ. των εμβολιασμένων στην Ελλάδα

  Μεγάλη έκπληξη έχουμε για το εμβόλιο AstraZeneca. Μεγάλη μελέτη σε 32.451 εθελοντές από τις ΗΠΑ, τη Χιλή και το Περού έδειξε ότι δεν σημειώθηκε κανένας θάνατος εμβολιασμένου από κορωνοϊό. Με το συγκεκριμένο εμβόλιο έγιναν περίπου 1 εκατ. εμβολιασμοί στην Ελλάδα.

  Το εμβόλιο της AstraZeneca κατά του κορωνοϊού παρουσιάζει αποτελεσματικότητα 74% στην πρόληψη για τον κορονοϊό με οποιαδήποτε συμπτώματα, ποσοστό που αυξάνεται στο 83,5% για τους άνω των 65 ετών, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της μεγάλης κλινικής δοκιμής του στις ΗΠΑ.

  Η αποτελεσματικότητα 74% είναι κάπως χαμηλότερη από το ποσοστό 79% που η εταιρεία είχε ανακοινώσει σε προκαταρκτικό στάδιο τον Μάρτιο και είχε λίγο αργότερα αναθεωρήσει προς τα κάτω στο 76%.

  Το νέο ποσοστό βασίζεται στα αποτελέσματα διπλά «τυφλής» δοκιμής του εμβολίου φάσης 3 σε 32.451 εθελοντές από τις ΗΠΑ, τη Χιλή και το Περού, από τους οποίους οι 21.635 έκαναν δύο δόσεις του εμβολίου και οι υπόλοιποι εικονικό εμβόλιο (πλασίμπο) για λόγους σύγκρισης.
  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που έγινε στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό «New England Journal of Medicine», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, δεν υπήρξαν μεταξύ των εμβολιασμένων καθόλου περιστατικά βαριάς ή απειλητικής για τη ζωή Covid-19, ούτε θάνατοι.
  Η αποτελεσματικότητα του στην αποτροπή της λοίμωξης από κορονοϊό (όχι της συμπτωματικής νόσου) εκτιμήθηκε στο 64,3%, δηλαδή σχεδόν οι δύο στους τρεις που εμβολιάζονται, δεν μολύνονται καν από τον ιό.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ