Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021

Πέτρος Σουρέτης στο Thessaloniki Metropolitan Summit:«Μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας αποτελούν οι παρούσες συνθήκες»

Τη μοναδική ευκαιρία για την ανάδειξη της Κεντρικής Μακεδονίας σε leader καινοτόμων έργων μεγάλης κλίμακας που αποτελούν οι παρούσες συνθήκες και που συνδυαστικά θα...
More

  Latest Posts

  Απίστευτο: Μία αποκάλυψη που έκανε ο Τσοβόλας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και πέρασε απαρατήρητη

  Είναι μια αποκάλυψη που έκανε ο Δημ. Τσοβόλας και πέρασε απαρατήρητη, αλλά δείχνει πολλά για τον Κώστα Μητσοτάκη– για τη υστεροφημία του οποίου έχει στηθεί ολόκληρη φάμπρικα.

  Είπε λοιπόν ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτής του ΔΗΚΚΙ:

  «Όταν παραπέμφθηκα από τη ΝΔ στο Ειδικό Δικαστήριο («έπρεπε» να παραπεμφθώ ακριβώς γιατί 8 χρόνια υπουργός Οικονομικών δεν με είδε ποτέ κανείς ιδιαιτέρως  στο γραφείο), κι έγινε το δικαστήριο, έγινε η Δίκη, έκανα κόμμα, μπήκαμε στη Βουλή, ήταν μια εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε στη γυναίκα μου: να προσέχεις τον Δημήτρη γιατί είναι έντιμος πολιτικός».

  Απίστευτο. Ο άνθρωπος που έστειλε τον Τσοβόλα στο Ειδικό Δικαστήριο- μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου- κατασκευάζοντας κατηγορίες σε βάρος του, του έλεγε μετά ότι είναι «έντιμος πολιτικός».  

  Ακόμη και αν το δεχθούμε, ως αναγνώριση του λάθους του, γιατί δεν βγήκε να το πει δημόσια;

  Σπίλωσε και ταλαιπώρησε έναν έντιμο πολιτικό. Γιατί δεν το έβαλε έστω σε όσα είπε για να γίνουν  βιβλίο μετά τον θάνατό του;

  Αυτός ήταν ο Μητσοτάκης. Χίλιοι διατεταγμένοι να παπαγαλίζουν πόσο «μεγάλος πολιτικός» ήταν, ο Τσοβόλας τον καθάρισε με μια φράση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ