Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  7000 Ναζί του Τάγματος Αζόφ νεκροί από τον ρωσικό στρατό στη Μαριούπολη

  Η πόλη ελέγχεται πλέον από τις ρωσικές δυνάμεις πλην του βιομηχανικού συγκροτήματος της Μεταλλουργίας Αζόφ

  Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το αεροδρόμιο της Μαριούπολης και πλέον ελέγχουν το 80% της πόλης με τις μάχες να διεξάγονται σπίτι με σπίτι και πολυκατοικία με πολυκατοικία στο τμήμα περί το εργοστάσιο της Μεταλλουργίας Αζοφ που έχουν οχυρωθεί τα Τάγματα Αζόφ και το Σώμα Μπαντέρας.

  Νωρίτερα, ρωσική κορβέτα κλάσης 21631 Buyan-M εξαπέλυσαν οκτώ πυραύλων cruise Kalibr-NK από την Σεβαστούπολη. Οι πύραυλοι έπληξαν στόχους σε όλη την Ουκρανία.

  Σύμφωνα με την ενημέρωση των δυνάμεων του Ντονέτσκ, αρχικά υπήρχαν 14.000 δυνάμεις του Αζόφ στην Μαριούπολη και τώρα υπάρχουν περίπου οι μισοί.

  “Η πόλη έχει απελευθερωθεί κατά 80%” είπε ο Daniil Bezsonov, πρώτος αναπληρωτής Επικεφαλής Πληροφοριών του Ντονέτσκ.

  Οι Ρώσοι προχώρησαν σε πυραυλική επίθεση εναντίον του αεροδρομίου στο Κραματόρσκ βόρεια του Ντονέτσκ. Ο Δήμαρχος του Κραματόρσκ επιβεβαίωσε πως καταστράφηκαν αποθήκες πυρομαχικών και καυσίμων μαζί με στρατιωτικό εξοπλισμό.

  Στο Pavlograd, στην περιοχή Dnipropetrovsk, οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν τον κόμβο λογιστικής υποστήριξης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

  Μέσω του συγκεκριμένου κόμβου οι ουκρανικές δυνάμεις προμηθεύονταν όπλα και καύσιμα. Πλέον δεν υπάρχει άλλη γραμμή ανεφοδιασμού από τη δυτική και κεντρική Ουκρανία.

  Το τμήμα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας που επιχειρεί στο Ντονμπάς έμεινε χωρίς δυνατότητα ανεφοδιασμού.

  Οι νεοναζί είναι πλέον πλήρως αποκομμένοι και είναι θέμα χρόνου η εξόντωσή τους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ