Φρίκη: Ουκρανοί ναζί υποχωρούν και καταστρέφουν τα πάντα

Την εκδικητικότητά τους δείχνουν οι Ουκρανοί ναζί όσο οι δυνάμεις του Λουγκάνσκ, συνεπικουρούμενες από τον ρωσικό στρατό κερδίζουν έδαφος.
Οι ναζιστικές δυνάμεις του Κιέβου που υποχωρούν από τους οικισμούς της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λούγκανσκ καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους, σύμφωνα με τον επικεφαλής, Λεονίντ Πασέτσνικ.


«Οι ένοπλοι σχηματισμοί των Ουκρανών φασιστών, συνειδητοποιώντας πόση απέλπιδα είναι η αντίστασή τους μέσα στο ανίσχυρο μίσος τους, καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους κατά τη διάρκεια της υποχώρησής τους» τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λούγκανσκ.


«Ανοίγουν πυρ σε κτίρια κατοικιών, βάζουν νάρκες την περιοχή, καταστρέφουν αστικές υποδομές. Το εγκληματικό καθεστώς έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο» πρόσθεσε.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έκανε γνωστό νωρίτερα πως τα στρατεύματα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ μαζί με την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων της Μόσχας, προχώρησαν 56 χιλιόμετρα και εξακολουθούν να αναπτύσσονται επιθετικά και με ταχύτητα.


Τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/02, η Ρωσία ξεκίνησε στρατιωτική επιχείρηση αφού οι αυτοαποκαλούμενες Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ουκρανικών κυβερνητικών δυνάμεων.


Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι η επιχείρηση στοχεύει τις στρατιωτικές υποδομές της Ουκρανίας και πως ο άμαχος πληθυσμός δεν κινδυνεύει, ενώ η Μόσχα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέδια να καταλάβει την Ουκρανία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ