«Το κατάντημα του δύσμοιρου Ηλιόπουλου…» – Προειδοποίηση Λαφαζάνη ότι θα «γελάσει ο κάθε πικραμένος» για τις παρακολουθήσεις επί ΣΥΡΙΖΑ

Ούτε την ερώτηση του κ. Σιαφάκα, στο πρώτο πρόγραμμα της ραδιοφωνίας της ΕΡΤ, δεν ήθελε να αφήσει να ολοκληρωθεί ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Πασοκική Σημιτική Συμμαχία), Νάσος Ηλιόπουλος.

Διαβάστε τις ρουκέτες που εξαπολύει το iskra.gr επιρροής Παναγιώτη Λαφαζάνη:

Μόλις ο Νάσος Ηλιόπουλος άκουσε από τον κ. Σιαφάκα το όνομα Λαφαζάνης και τις καταγγελίες του τελευταίου για παρακολουθήσεις του τηλεφώνου του επί ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε να κραυγάζει εκνευρισμένος, τρομοκρατημένος, “δεν απαντώ, δεν απαντώ” και μόνο κατόπιν ιδιαίτερης επιμονής του δημοσιογράφου αιτιολόγησε γελοιωδώς το λόγο της μη απάντησης πως οι καταγγελίες Λαφαζάνη είναι “αστείες”!!!

Δεν θα πω τίποτα για τον δύσμοιρο Ν. Ηλιόπουλο, παρά μόνο να εκφράσω θλίψη για το ανάξιο κατάντημα του.

Και δεν θα πω τίποτα γιατί ήταν “αναμενόμενη” μια τέτοια συμπεριφορά, όταν ο Ν. Ηλιόπουλος έχει “υποχρεωθεί”, στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να φτάσει εκεί που έφτασε, να υποστηρίξει τη κατάλυση κάθε ίχνους δημοκρατίας με κορυφαία τη μετατροπή του ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ένα “εξευτελιστικό” ΝΑΙ. Όταν έχει “πειθαναγκαστεί” σε σειρά από κωλοτούμπες, με πρώτη και χειρότερη την συνομολόγηση του τρίτου καταστροφικού μνημονίου και την “χώνεψη” των προηγούμενων δύο. Όταν δικαιολογούσε τα “εγκαίνα” της νέας συμφωνίας επέκτασης για ένα έτος (!) των αμερικανικών βάσεων στη χώρα μας, συμπεριλαμβανομένης και της στρατηγικής βάσης της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου η τελευταία να στέλνει όπλα και στρατό στην ουκρανική χούντα του Ζελένσκι (εμείς κατά τα άλλα να μην στέλνουμε όπλα αλλά να στέλνουμε σωρηδόν τα όπλα και τον στρατό άλλων…). Όταν έχει δικαιολογήσει το ξεπούλημα των πιο στρατηγικών τομέων της οικονομίας και την υποθήκευση κάθε περιουσιακού στοιχείου της χώρας. Όταν “χειροκρότησε” τον σφαγιασμό των ήδη κατασφαγιασμένων συντάξεων με τον νόμο του μεγάλου σοσιαλιστή Γ. Κατρούγκαλου και το τέλος του ΕΚΑΣ για τους πιο χαμηλοσυνταξιούχους. Όταν… Όταν… Όταν…

Όταν, λοιπόν, ο Ν Ηλιόπουλος, ο οποιοσδήποτε Ηλιόπουλος ή και παλαιότερα “ιστορικά” στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν διαπρέψει στον “μηδισμό”, την προδοσία και τον διασυρμό της αριστεράς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, είναι δυνατό ο Ν. Ηλιόπουλος να κρατηθεί και να βάλει λίγο φρένο για τον Λαφαζάνη;

Ήταν δυνατό να θυμηθεί, πέραν των άλλων, ο Ν. Ηλιόπουλος τις δικογραφίες του αμαρτωλού “Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” της Γενικής Ασφάλειας όπου παρουσιάζονται σωρηδόν οι παρακολουθήσεις, οι βιντεοσκοπήσεις, οι μαγνητοσκοπήσεις, και οι εγγραφές του Λαφαζάνη αλλά και συναγωνιστών του προκειμένου να “στοιχειοθετήθουν” οι παρακρατικές κατηγορίες τεσσάρων δικών εναντίον του για παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας;

Ή μήπως όλα αυτά επειδή τα έκανε η δήθεν “αριστερά στην κυβέρνηση ήταν νόμιμα και συνταγματικά”;

Και κάτι τελευταίο, διότι αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

Το άλμα στις επισυνδέσεις της ΕΥΠ έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όταν από 3780 επισυνδέσεις το 2014 εκτινάχτηκαν στις 11113 το 2018.

Δικαιολογημένα ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Μητσοτάκη και όχι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πρώτα απ’ όλα η Iskra, της οποίας παρακολουθείται ο επικεφαλής της, Π. Λαφαζάνης, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, να δοθούν στη δημοσιότητα τα πολιτικά και δημόσια πρόσωπα και οι δημοσιογράφοι που παρακολουθεί.

Γιατί, λοιπόν, δεν προχωρά στο καλό παράδειγμα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει η ίδια στη δημοσιότητα ποιοι εκ των 7500 και πλέον επίσημα παρακολουθούμενων από την ΕΥΠ επι κυβέρνησής του ήταν πολιτικοί, δημόσια πρόσωπα και δημοσιογράφοι; Και να το κάνει επιπλέον για να μην εκθέτει και αναγκάζει τον Ν. Ηλιόπουλο να “καταγγέλλει” ως αστειότητες τις αιτιάσεις Λαφαζάνη, αφού το όνομα του τελευταίου θα έχει περίοπτη θέση στη μαύρη λίστα της παρακολούθησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Άντε μπράβο Ν. Ηλιόπουλε, ζήτα από την κυβέρνησή σου να παρουσιάσει τη μαύρη λίστα των παρακολουθούμενων επί των ημερών της για να γελάσει κάθε πικραμένος!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ