Τουρκία: Ο Έλον Μασκ επιβεβαίωσε τον περιορισμό πρόσβασης στο Twitter – Οργή για τους χειρισμούς Ερντογάν μετά τον καταστροφικό σεισμό

Έντονη κριτική από την αντιπολίτευση αλλά και από πολλούς χρήστες των social media δέχεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τους χειρισμούς του μετά τον καταστροφικό σεισμό, με τους επικριτές του στην Τουρκία μάλιστα να αναφέρουν ότι το τελευταίο 24ωρο έχει περιοριστεί η πρόσβαση στο Twitter.

Οι αναφορές έκαναν λόγο για “μπλόκο” της τουρκικής κυβέρνησης στο Twitter ώστε να περιοριστούν οι αναρτήσεις από τις πληγείσες περιοχές. Είναι ενδεικτικό άλλωστε πως τις προηγούμενες ημέρες η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις για “παραπλανητικές παραχωρήσεις”.

Την κατάσταση θέλησε να αποσαφηνίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter, Έλον Μασκ, ο οποίος, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα επιβεβαίωσε το πρόβλημα, μεταφέροντας και τις διαβεβαιώσεις της τουρκικής κυβέρνησης ότι η πρόσβαση στην πλατφόρμα θα αποκατασταθεί “σύντομα”.

“Το Twitter ενημερώθηκε από την τουρκική κυβέρνηση ότι η πρόσβαση θα ενεργοποιηθεί ξανά σύντομα”, έγραψε ο Μασκ, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια views, χιλιάδες retweets αλλά και αναρίθμητα σχόλια για τις “πρακτικές” του Ερντογάν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...