Τεράστιο σκάνδαλο στήνει ο Ερντογάν, εμπλέκοντας την πρεσβεία των ΗΠΑ!

Αναφορές για μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο έρχονται στην επιφάνεια μέσω περίεργων δημοσιευμάτων στην Άγκυρα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας, η διαβόητη ΜΙΤ φέρεται να έχει συγκεντρώσει αδιάψευστα στοιχεία ότι Τούρκοι ηγέτες της «αντιπολίτευσης» έστελναν όλο το προεκλογικό τους υλικό, σημεία συζήτησης, θεματολογία, πρόγραμμα κλπ. σε ξένη Πρεσβεία στην Άγκυρα για «έγκριση».

Το προεκλογικό υλικό που φυσικά περιλαμβάνει και τις πολιτικές θέσεις κομμάτων που αντιπολιτεύονται τον Ερντογάν, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, διορθωνόταν από την πρεσβεία, πριν αρχίσει να δημοσιεύεται ή να υλοποιείται.

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για κύμα διώξεων που θα ξεσπάσει άμεσα και θα αφορά ακόμα και κορυφαία πολιτικά πρόσωπα, με την κατηγορία της κατασκοπείας! Τώρα το πως συνιστά κατασκοπεία η συμβουλευτική δράση μίας πρεσβείας, που είναι προφανές ότι πρόκειται για την πρεσβεία των ΗΠΑ παρότι δεν αναφέρεται στα δημοσιεύματα, σε θέματα πολιτικού marketing, μόνο ο Ερντογάν μπορεί να γνωρίζει…

Εάν πάντως ο Ερντογάν καταφέρει και «στήσει» κατηγορητήριο που να τεκμηριώνει πως τουρκικά πολιτικά κόμματα έλαβαν χρηματοδότηση από τρίτο κράτος, τότε όντως υπάρχει μεγάλο αδίκημα, όχι όμως αυτό της κατασκοπείας.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν πως θα έχουμε επανάληψη του σκανδάλου Εργένεκον που συγκλόνισε την Τουρκία και βοήθησε τον Ερντογάν να κυριαρχήσει στο πολιτικό σύστημα επί δεκαετίες. Μόνο που αυτή τη φορά ο σουλτάνος θα επιχειρήσει να εμπλέξει τρίτη χώρα, πιθανότατα της ΗΠΑ σε αυτό το παιχνίδι. Και εκεί τα πράγματα θα εκτροχιαστούν…

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...