Πολλοί το άκουσαν, κανείς δεν έδωσε σημασία: Η «στήριξη» του Αλέξη Τσίπρα στην Νέα Δημοκρατία δεν συζητήθηκε αρκετά…

Διανύουμε μία περίοδο με τεράστια πολιτική ένταση, καθώς παρά τις διαβεβαιώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη πως δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εκλογές και πως το κυβερνών κόμμα θα εξαντλήσει την τετραετία, τα σενάρια συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν, ιδίως μετά τα όσα ακούστηκαν στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός προς τους πολίτες σε ό,τι έχει να κάνει με τους λογαριασμούς του ρεύματος, οι οποίο, ως γνωστόν, παρουσιάζουν εδώ και μερικούς μήνες μια… παράλογη αύξηση, «γονατίζοντας» πάρα πολλά νοικοκυριά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επιτέθηκε» στον Κυριάκο Μητσοτάκη μιλώντας στην Real News χαρακτήρισε ως «ανεπαρκή και καθυστερημένα τα μέτρα» και δήλωσε πως «στους λογαριασμούς του ρεύματος θα φανεί η απάτη Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Εδώ και πολλούς μήνες ο κύριος Μητσοτάκης αγνοεί πεισματικά την πραγματικότητα, τις προτάσεις μας, τις προτάσεις των ανθρώπων της αγοράς, την αγωνία της κοινωνίας. Θυμάστε τις ανοησίες για λεφτόδεντρα, τις απειλητικές προειδοποιήσεις για δημοσιονομικό εκτροχιασμό, κάθε φορά που θέταμε το ζήτημα να ληφθούν μέτρα- και προτείναμε πολύ συγκεκριμένα μέτρα. Ε, λοιπόν, μετά από σχεδόν δύο χρόνια ένοχης αδράνειας είναι δυστυχώς αργά. Και είναι πολύ λίγα σε σχέση με το τσουνάμι που έχει χτυπήσει κάθε νοικοκυριό».

Άπαντες, βέβαια, στάθηκαν σε αυτή την «επίθεση» του πρώην πρωθυπουργού στον νυν, την στιγμή που υπήρξε μια ατάκα που σηκώνει πάρα, πάρα πολλή συζήτηση.

Ποια είναι αυτή;

Η εξής: «Και ένα ευρώ θετικών μέτρων να φέρει στη Βουλή ο κύριος Μητσοτάκης, εμείς θα το ψηφίσουμε. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα το φέρει, όπως πολλές φορές έκανε στο παρελθόν, πακέτο με άλλες αρνητικές ή επιζήμιες διατάξεις».

Εξαιρετικά ενδιαφέρον, ιδίως από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ μειώνει σταθερά τη διαφορά από την (ξεκάθαρα ακόμα πρωτοπόρο) ΝΔ

ΠΗΓΗinstanews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...