Ο Πούτιν ξεμπροστιάζει την προπαγάνδα της Δύσης που στηρίζει χωρίς ντροπή τους Ναζί: «Εάν συμβεί αυτό, εκείνοι θα έχουν την ευθύνη»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε σε δηλώσεις στην ρωσική τηλεόραση λέγοντας ότι οι κυρώσεις που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα για την επιχείρηση στην Ουκρανία ισοδυναμούν ουσιαστικά με κήρυξη πολέμου, σύμφωνα με το Reuters.

Όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η Μόσχα πρέπει να υπερασπιστεί τους ρωσόφωνους στα ανατολικά της Ουκρανίας καθώς και τα δικά της συμφέροντα.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι στόχος της Ρωσίας είναι η αποστρατιωτικοποίηση και η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας. Χαρακτηριστικά, τόνισε ότι οι «νεοναζί κρύβονται πίσω από τους αμάχους» στην Ουκρανία.

«Όλα οδεύουν βάσει σχεδίου στην Ουκρανία και ότι ο ρωσικός στρατός θα εκπληρώσει τους στόχους του στο πλαίσιο της “ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης”», πρόσθεσε μεταξύ άλλων και σημείωσε ότι «εμείς δεν κάνουμε ήρωες αυτούς που συνεργάζονται με τους ναζί».

Σύμφωνα με τον Πούτιν «οι ναζί έχουν συγκεντρώσει 6.000 αμάχους στο σταθμό του Χάρκοβο» και «οι δυτικοί κάνουν το άσπρο-μαύρο». Μάλιστα, σύμφωνα με τους nytimes.com, δήλωσε ότι «η τρέχουσα ηγεσία πρέπει να καταλάβει ότι εάν συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει, ρισκάρει το μέλλον της κρατικής υπόστασης της Ουκρανίας. Εάν συμβεί αυτό, εκείνοι θα έχουν την ευθύνη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...