«Ο ουκρανικός Στρατός διέπραξε εγκλήματα πολέμου – Οι μαχητές του Αζόφ είναι παντού με νεοναζιστικές ρίγες» (vid)

Ο βετεράνος Γάλλος στρατιωτικός, συγγραφέας και ακτιβιστής Adrien Boke σε συνέντευξη του στο sudradio προχώρησε σε αποκαλύψεις για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. 

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά που λέω. Ενώ ήμουν στην Ουκρανία, ήμουν μάρτυρας εγκλημάτων πολέμου. Όλα αυτά διαπράχθηκαν από τον ουκρανικό στρατό. Αλλά στη Γαλλία δεν το συζητάμε!», είπε ο Α.Boke.

Ο βετεράνος Γάλλος, ο συγγραφέας του βιβλίου «Σήκω και πήγαινε χάρη στην επιστήμη», πήγε στην Ουκρανία για μια ανθρωπιστική αποστολή και παρέμεινε εκεί για τρεις εβδομάδες. Με την επιστροφή του, πήρε μια δύσκολη απόφαση που θα μπορούσε να του καταστρέψει τη ζωή ή τουλάχιστον να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα: αποφάσισε να μεταφέρει στους Γάλλους πληροφορίες για τα εγκλήματα που είχε δει στην Ουκρανία.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Όταν επέστρεψα στη Γαλλία από την Ουκρανία, σοκαρίστηκα: τα τηλεοπτικά κανάλια προσκαλούν ως ειδικούς ανθρώπους που δεν έχουν πάει στην Ουκρανία και δεν γνωρίζουν τίποτα για το τι συμβαίνει εκεί τώρα. Ωστόσο, τολμούν να κάνουν εικασίες για αυτά τα γεγονότα. Ανάμεσα σε αυτό που ακούω από την οθόνη της τηλεόρασης και σε αυτό που είδα με τα μάτια μου είναι μια άβυσσος.

Οι μαχητές του Αζόφ είναι παντού. Με νεοναζιστικές ρίγες. Με συγκλονίζει το γεγονός ότι η Ευρώπη προμηθεύει όπλα στους νεοναζί. Στις στολές τους, σύμβολα των SS είναι κεντημένα παντού. Όχι μόνο δεν κρύβουν τις απόψεις τους. Τις διαφημίζουν. Δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους και τους περιποιήθηκα. Λένε ανοιχτά ότι είναι έτοιμοι να «καταστρέψουν» μαύρους και Εβραίους.

Όντας εκεί, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Απλώς παρακολουθούσα και κατέγραφα σε βίντεο. Έχω αυτό το υλικό και θα το χρησιμοποιήσω ως απόδειξη των εγκλημάτων της Ουκρανίας.

Έβλεπα πώς ο Ουκρανός στρατός πυροβόλησε στα γόνατα αιχμαλώτους Ρώσους στρατιώτες και πυροβόλησε στο κεφάλι ανώτερους αξιωματικούς.

Έχω δει προσωπικά Αμερικανούς οπερατέρ να κάνουν ψεύτικα πλάνα από τη σκηνή των μαχών, να σκηνοθετούν.

Όλα τα κατεστραμμένα πολιτικά κτίρια, που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Ουκρανία ως «βομβαρδισμοί αμάχων», δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα αποτυχημένων βομβαρδισμών από Ουκρανούς σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κρύβουν πυρομαχικά σε κτίρια κατοικιών τη νύχτα, χωρίς καν να ενημερώσουν τους κατοίκους. Αυτό ονομάζεται χρήση αμάχων ως ασπίδα.

Η σφαγή στη Μπούτσα είναι σκηνοθετημένη. Τα πτώματα των νεκρών μεταφέρθηκαν από άλλα μέρη και εσκεμμένα τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να παραχθεί ένα «συγκλονιστικό» πλάνο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Η στιγμή που η Ράνια Τζίμα «κατάπιε τη γλώσσα της» με τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Δείτε τι συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα του Mega Channel...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...