Ο μυστηριώδης μάρτυρας που έστειλε στις αρχές δύο βίντεο από τη δολοφονία του Άλκη

Μεταξύ των στοιχείων που συμπεριλαμβάνονται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον των 11 κατηγορουμένων για την δολοφονία του Άλκη τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβάνονται και δύο βίντεο.

Αυτά έφτασαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ μέσω μέιλ και μηνύματος, στα οποία αποτυπώνεται η στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου.

Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr στο «[email protected]» της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφθασε στις 08:40 το πρωί της 2ης ημέρας του Φεβρουαρίου μέσω ενός αποστολέα με το όνομα «Ilias. A»., ένα mail το οποίο όπως αναφέρεται είχε θέμα «video δολοφόνου» και επισυναπτόμενο μήνυμα ήταν το εξής: «Φοβάμαι να το παραδώσω o ίδιος. Σας το στέλνω για να βοηθήσω να πιαστούν οι δολοφόνοι του παιδιού. Θέλω την ανωνυμία μου».

Ένας δεύτερος άνδρας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έστειλε ακόμα ένα video στην Ασφάλεια, με τον αστυνομικό που το έλαβε να αναφέρει στην κατάθεσή του: «Σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2022 μου εστάλη στο κινητό μου τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα ένα βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων στο οποίο απεικονίζεται η συμπλοκή που έλαβε χώρα στις 00:20 της 1 Φεβρουαρίου στην οδό Θεόδωρου Γαζή 18 στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης, κατά την οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο Καμπανός Αλκιβιάδης. Στο μήνυμα του άγνωστος αποστολέας μου έγραψε ότι το έστειλε σε εμένα γιατί φοβάται και θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ