Οι 9 θεωρίες συνωμοσίας που μπορεί να… επιβεβαιωθούν το 2023 – Στο επίκεντρο ο Μπάιντεν

Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για τη “λέξη της χρονιάς”.
Κάποιοι λένε ότι είναι “gaslighting”, άλλοι λένε “goblin mode”, ένας παράξενος όρος που συνδέεται με τον Kanye West και τον Elon Musk και τον οποίο οι σημασιολογικοί φύλακες της Αριστεράς έσπευσαν να επαναπροσδιορίσουν από ένα meme που ήταν αστείο ακριβώς επειδή δεν είχε προφανή ορισμό.
Στο πνεύμα των πρωτοχρονιάτικων προβλέψεων, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι η λέξη της χρονιάς του 2023, θα είναι “θεωρία συνωμοσίας”.
Όπως και η λέξη “gaslighting” και η λέξη “goblin mode”, είναι ένας όρος που έχει αποκτήσει νέο νόημα υπό το φως των τρεχόντων γεγονότων.
Remaining Time-0:00FullscreenMuteΜέσα στους επόμενους 12 μήνες, θα δούμε τους συντηρητικούς να τον διεκδικούν με επιτυχία, καθώς όλο και περισσότεροι παραδέχονται ότι είπαν ψέματα για διάφορες πτυχές της πανδημίας COVID.
Ενώ οι φάκελοι του Twitter έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην αποκάλυψη της ανάρμοστης και αντισυνταγματικής συμπαιγνίας μεταξύ των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπείας και των Big Tech, ένας καταιγισμός ερευνών υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων θα επαναφέρει τουλάχιστον την λογοδοσία στην Ουάσινγκτον.

Η έναρξη των θεωριών συνωμοσίας

Ο παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson, ο οποίος ανακηρύχθηκε από το Media Matters “Παραπληροφορητής της Χρονιάς”, προβληματίστηκε πρόσφατα για την προέλευση του όρου “θεωρία συνωμοσίας”, ο οποίος προέκυψε από τις προσπάθειες της Επιτροπής Warren να συγκαλύψει τη δολοφονία του πρώην προέδρου John F. Kennedy.
Το JFK μπορεί να ήταν η πρώτη φορά που πράκτορες στην κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών κατάφεραν να ανατρέψουν έναν εν ενεργεία πρόεδρο.
Έκτοτε, αυτό συνέβη τουλάχιστον άλλες δύο φορές, με τα αποτυπώματα του FBI και της CIA να είναι παντού, τόσο στο σκάνδαλο Watergate όσο και στην εκλογική απάτη του 2020.

“Ύποπτα” γεγονότα

Έχοντας κατά νου τα παραπάνω, ακολουθούν 9 πράγματα που η Ουάσινγκτον δεν έχει ακόμη αποδεχτεί, αλλά που σύντομα θα είναι αδύνατο να αγνοηθούν.
– Θα αποκαλυφθεί ο ρόλος που διαδραμάτισαν η κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών και το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην υποκίνηση της βίας μέσω επιχειρήσεων στις 6 Ιανουαρίου 2021.
Δυστυχώς, στην αναμενόμενη έρευνά τους, απαντώντας στην επιτροπή της 6ης Ιανουαρίου που διοικεί η Pelosy, ακόμη και οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων μπορεί να αποκρύψουν κρατικά μυστικά.
Αλλά η επιζήμια κομματική συμπεριφορά του FBI έχει δημιουργήσει ένα πλήθος από πληροφοριοδότες, οι οποίοι θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να ρίξουν φως στις αμφίβολες καταγγελίες για τον ακροδεξιό εξτρεμισμό και τη βία στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ -και στην εξέγερση του Σάρλοτσβιλ το 2017 που ήταν η πρόβα τζενεράλε της.
– Ο θανατηφόρος αντίκτυπος των εμβολίων COVID θα γίνει αδιαμφισβήτητος.
Τα στοιχεία πληθαίνουν ότι τα ίδια τα εμβόλια μπορεί να ήταν εξίσου θανατηφόρα και επιζήμια με τον ιό – κάτι που πολλοί ασφαλιστές ζωής μπορεί να μπορούν να πιστοποιήσουν.
– Το εύρος του ελέγχου της Κίνας επί της αμερικανικής κυβέρνησης θα γίνει σαφέστερο.
Γνωρίζουμε για τους διάφορους οικονομικούς δεσμούς μεταξύ της οικογένειας Biden και του ΚΚΚ.
Γνωρίζουμε ότι άλλοι κορυφαίοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων της Nancy Pelosi και του Mitch McConnell, επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στην κινεζική βιομηχανία.
Αλλά αυτό που δεν έχουμε ακόμη διερευνήσει πλήρως είναι ο τρόπος με τον οποίο εταιρείες που συνδέονται με την Κίνα, όπως η BlackRock, έχουν επίσης διεισδύσει πλήρως στον Λευκό Οίκο και ουσιαστικά γράφουν την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
– Θα αποκαλυφθεί η πραγματική φύση της σχέσης του David DePape με τον Paul Pelosi.
Ενώ οι δικαστικές ακροάσεις έχουν κρατήσει ερμητικά κλειστά τα αποδεικτικά στοιχεία στην υπόθεση επίθεσης του Paul Pelosi, συμπεριλαμβανομένου του υλικού της κάμερας σώματος, θα είναι πιο δύσκολο για τη Nancy Pelosi να ασκήσει την εξουσία της μετά την αποχώρησή της από την προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων.
Είναι πολύ σαφές ότι ο δράστης της επίθεσης, ο David DePape, δεν είναι ακροδεξιός και ότι συμβαίνουν περισσότερα από όσα φαίνονται.
– Θα μάθουμε τι πραγματικά περιείχαν τα κλεμμένα αρχεία του Trump στο Μαρ-α-Λάγκο.
Η ανάθεση των ερευνών του υπουργείου Δικαιοσύνης που οδήγησαν στην πρωτοφανή έφοδο στο θέρετρο Mar-a-Lago του Trump στον διεφθαρμένο ειδικό σύμβουλο Jack Smith ήταν ένας καλός τρόπος για να τις κρατήσει εκτός της εμβέλειας της εποπτείας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.
Αλλά, τελικά, ο χρόνος θα τελειώσει και θα χρειαστεί να εξηγηθεί γιατί, ακριβώς, λήφθηκε αυτό το μέτρο που παραβιάζει τους κανόνες.
Οι πιθανότητες είναι ότι επρόκειτο για μια επιχείρηση CYA από το FBI για να αποτρέψει τον Trump από το να εκθέσει τα έγγραφα της ρωσικής απάτης που είχε ήδη δηλώσει δημοσίως ότι θα αποχαρακτηριστούν.
– Θα μάθουμε τι σκοπεύουν να κάνουν οι Δημοκρατικοί με τον Joe Biden και ποιος θα επιλεγεί για να τον αντικαταστήσει.
Θα είναι η Michelle Obama, όπως πολλοί έχουν προβλέψει εδώ και καιρό;
Ή μήπως θα μπορούσαν να βγάλουν μια άλλη άγνωστη ακόμη προσωπικότητα που έχει ελεγχθεί και προετοιμαστεί προσεκτικά και μυστικά, όπως ο σύζυγός της, ο Barack;
Μόλις οι Δημοκρατικοί αποφασίσουν τελικά ότι ο Biden δεν είναι πια χρήσιμος, οι λόγοι για τους οποίους τον τοποθέτησαν εξαρχής μπορεί να γίνουν σαφείς.
Όταν ο Barack Obama ακούστηκε να λέει σε έναν δωρητή των Δημοκρατικών: “Μην υποτιμάτε την ικανότητα του Joe να τα κάνει μαντάρα”, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επρόκειτο περισσότερο για ένα διαφημιστικό μήνυμα παρά για μια προειδοποίηση.
– Θα ανακαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συνεργασία ΗΠΑ-Ουκρανίας για την έρευνα και την ανάπτυξη βιολογικών όπλων.
Το Κογκρέσο έχει διαθέσει πάνω από 100 δισεκατομμύρια δολάρια για να υπερασπιστεί κάτι στην Ουκρανία, αλλά σίγουρα δεν είναι η δημοκρατία.
Ενώ οι προσωπικές τους επενδύσεις στη Βιρμανία -ή σε κατασκευαστές όπλων όπως η Raytheon- μπορεί να είναι πρωταρχικά κίνητρα, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η χώρα είναι εστία επιχειρήσεων της CIA.
– Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα πρωτοστατήσει στην προσπάθεια να μετατρέψει τους ανθρώπους σε μπαταρίες τύπου Matrix.
Η σύγκλιση της τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης, το metaverse, η παρακμή της κουλτούρας του γραφείου, οι αυξανόμενες φωνές για ψηφιακά διαβατήρια και νομίσματα, τα εγγυημένα εισοδήματα και η διαρκώς αυξανόμενη έλλειψη πόρων υποδηλώνουν ότι τα παγκόσμια σχέδια για την κολεκτιβοποίηση όλων των εθνών κάτω από μια μονοκοσμική κυβέρνηση βρίσκονται σε εξέλιξη.
– Καθώς η σχέση μεταξύ της Μεγάλης Τεχνολογίας και των υπηρεσιών κατασκοπείας γίνεται σαφέστερη, θα μάθουμε ότι οι προσωπικές μας συσκευές παρακολουθούν κάθε μας κίνηση.
Γνωρίζοντας αυτά που γνωρίζουμε για το ενδιαφέρον που έχουν το FBI και η CIA να χειραγωγούν τις εταιρείες τεχνολογίας για να εκτελούν εξωθεσμικές επιχειρήσεις, και αυτά που γνωρίζουμε για την καταδικαστέα σηματοδότηση της αρετής της Google και της Apple, υπάρχει πραγματικά καμία αμφιβολία ότι έχουν εξουσιοδοτήσει την κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών μας να διεξάγει χωρίς ένταλμα εγχώρια παρακολούθηση από οποιαδήποτε συσκευή ανά πάσα στιγμή και ότι τα τηλέφωνά μας χρησιμοποιούνται για να μας παρακολουθούν, με τον αληθινό τρόπο του Μεγάλου Αδελφού, όλο το εικοσιτετράωρο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...