Οι επικίνδυνες επιλογές Μητσοτάκη στοχοποιούν την Ελλάδα: Η Μόσχα προειδοποιεί ότι δεν θα διστάσει να χτυπήσει χώρες του ΝΑΤΟ που στέλνουν όπλα στον Ζελένσκι

Κλιμακώνεται η ένταση ανάμεσα σε Ρωσία και Δύση, λόγω της απόφασης των δυτικών να στείλουν ακόμη περισσότερα όπλα στο καθεστώς του Κιέβου (η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που αναμένεται να στείλει και άλλα όπλα), καθώς η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα μιλά ανοιχτά πλέον για χτύπημα σε νατοϊκή χώρα!

Η Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα μπορούσαν να επιτραπούν επιδρομές εναντίον κρατών- μελών του ΝΑΤΟ που παρέχουν όπλα στην Ουκρανία, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

«Καταλαβαίνουμε σωστά ότι, για χάρη της διατάραξης της επιμελητείας των στρατιωτικών προμηθειών, η Ρωσία μπορεί να χτυπήσει στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος εκείνων των χωρών του ΝΑΤΟ που προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς του Κιέβου; Σε τελική ανάλυση, αυτό οδηγεί άμεσα σε θανάτους και αιματοχυσία στο ουκρανικό έδαφος. Από όσο καταλαβαίνω, η Βρετανία είναι μια από αυτές τις χώρες», πρόσθεσε η Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα τα είπε αυτά μετά την δήλωση του υπουργού Άμυνας της Βρετανίας, Τζέιμς Χίπι ότι η χώρα του στηρίζει τις αεροπορικές επιδρομές σε ρωσικούς στόχους.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι είναι απόλυτα νόμιμη η χρήση βρετανικών όπλων σε αυτά τα χτυπήματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ