Μαρτυρία – φωτιά για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζομται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοισμό των τριών δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών συλλέγουν όλα τα στοιχεία ενώ νέα τροπή στην υπόθεση δίνει μια σοβαρή μαρτυρία, που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης.

Η γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή, ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο άτομα έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σε ένα ATM, όπως αναφέρει το anikolouli.gr.

«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, μιλώντας στο Open για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος, υποστηρίζει ότι «δεν ήταν επαγγελματίες» και «έχουν κάνει λάθη». «Αποκλείεται αυτά τα 3-4 άτομα να μην είχαν πάει στην περιοχή και μερικές ημέρες νωρίτερα για να κατοπτεύσουν το χώρο. Δεν είναι κακό, αν κάποιος είδε κάτι, να το πει στην Αστυνομία», σημείωσε ο Γιώργος Τσούκαλης και πρόσθεσε ότι σε αυτή τους την ενέργεια ίσως έχουν πάει χωρίς κουκούλες, οπότε θα έχουν κάνει λάθη.

Είδε τον δολοφόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο σύζυγoς της 20χρονης είδε το πρόσωπο του δολοφόνου, καθώς κάποια στιγμή του έπεσε στο λαιμό η κουκούλα full face που κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του.

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει τη σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσυκλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του.


Σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου, ο δολοφόνος ήταν μέχρι 30 ετών, μελαμψός, με ύψος 1,72 και με περιττά κιλά.

Ο 32χρονος πιλότος, περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του.

Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Το χρονικό της δολοφονίας


Την Τρίτη 11 Μαΐου, τρεις άγνωστοι εισέβαλαν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα στη μεζονέτα ενός ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα, δίπλα στην κούνια του μόλις 11 μηνών μωρού της που έκλαιγε στην κούνια του, ενώ έπνιξαν και κρέμασαν τον σκύλο (ράτσας χάσκι) της οικογένειας.

Οι κακοποιοί βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας.

Αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας, ο σύζυγός της κατάφερε να ειδοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία με το τηλέφωνό του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ