Η εκφυλισμένη και διεφθαρμένη Δύση ξεπλένει χρήματα στην Ουκρανία και οι ΗΠΑ απειλούν την παγκόσμια ειρήνη

Ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov, χαρακτήρισε τη δυτική βοήθεια στην Ουκρανία σχέδιο ξεπλύματος χρήματος.
«Βλέπω ότι κάποιοι ανησυχούν για την ξένη βοήθεια προς την Ουκρανία.
Μην ανησυχείτε!
Αυτό είναι ένα σχεδιασμένο πρόγραμμα ξεπλύματος χρήματος. Αξιωματούχοι από τη Δύση και την Ουκρανία θα λεηλατήσουν αυτά τα κεφάλαια και όχι περισσότερο από το 15% του συνολικού ποσού της στήριξης θα φτάσει στα χαρακώματα».

Επιπλέον, ο Ramzan Kadyrov πρόσθεσε ότι προβληματίζει το γεγονός ότι τώρα διεξάγονται εχθροπραξίες στο έδαφος της Ρωσίας εννοώντας τις περιοχές που πρόσφατα προσαρτήθηκαν.
«Αυτές είναι οι περιοχές μας που ήθελαν να γίνουν μέρος του κράτους μας για να προστατεύσουν τον πληθυσμό από τις σατανικές ενέργειες των Ουκρανών και των εθνικιστών του ΝΑΤΟ» κατέληξε ο Ramzan Kadyrov.
Στις 6 Ιανουαρίου 2023, οι αρχές των ΗΠΑ ανακοίνωσαν τη διάθεση ενός νέου πακέτου στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία ύψους άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre δήλωσε ότι τα κεφάλαια θα παρασχεθούν απευθείας από τα αποθέματα του Πενταγώνου και το πακέτο βοήθειας θα περιλαμβάνει μαχητικά οχήματα πεζικού Bradley (IFV), αυτοκινούμενα οβιδοβόλα, τεθωρακισμένα οχήματα με ενισχυμένη προστασία από νάρκες κατηγορίας MRAP (Mine-Resistant Ambush-Protected), πυραύλους εδάφους-αέρος, καθώς και άλλα μέσα και πυρομαχικά

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται

Εν ολίγοις: ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται, πέρα από τις εφήμερες εκεχειρίες.
Αναμένεται ένας δύσκολος χειμώνας και ο Λευκός Οίκος μόλις ανακοίνωσε περισσότερη στρατιωτική βοήθεια προς το Κίεβο για τρία δισεκατομμύρια ευρώ.
Η Γερμανία θα στείλει τα άρματα μάχης Marder και το πυραυλικό σύστημα Patriot, η Γαλλία τα άρματα μάχης Amx-10 RC και η Ιταλία επίσης σχεδιάζει να συνεισφέρει .

Οι αμερικανοί αποσταθεροποιούν την παγκόσμια ειρήνη

Σε διαφορετικές εποχές της ιστορίας, διαφορετικά έθνη έχουν αποτελέσει τη μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη.
Πίσω στη δεκαετία του 1930, ήταν η Γερμανία, την οποία ο ηγέτης της Αδόλφος Χίτλερ σχεδίαζε για ένα «Χιλιετές Ράιχ» στο οποίο «Άριοι» (ή «καθαρόαιμοι» απόγονοι του Αδάμ και της Εύας από τη Γένεση 3) θα έπαιρναν τον έλεγχο.
Ολόκληρος ο πλανήτης — και στον οποίο όλοι οι απόγονοι του φιδιού στη Γένεση 3, που ο Χίτλερ πίστευε ότι ήταν Εβραίοι, επρόκειτο να εξαλειφθούν, ενώ όλοι οι άλλοι λαοί, «μεικτές φυλές», θα χρησίμευαν ως σκλάβοι των Αρίων.
Γύρω στο έτος 1200, η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη ήταν η Μογγολική Αυτοκρατορία του Τζένγκις Χαν, την οποία δημιούργησε με τις ολοκληρωμένες στρατηγικά σχεδιασμένες βάρβαρες κατακτήσεις του ήταν η μεγαλύτερη αυτοκρατορία μέχρι στιγμής στην παγκόσμια ιστορία…
Ωστόσο, σήμερα — και από τις 25 Ιουλίου 1945 — η μεγαλύτερη απειλή του κόσμου για την παγκόσμια ειρήνη ήταν και είναι η αυτοκρατορία που ξεκίνησε από τις ΗΠΑ… προκειμένου η Αμερική να κατακτήσει τελικά τον κόσμο (πιστεύοντας ότι αν η Αμερική δεν κατακτούσε τον κόσμο θα το έκανε η Σοβιετική Ένωση)…
Οι ΗΠΑ έχουν πάνω από 950 στρατιωτικές βάσεις διεθνώς και εμπλέκονται σε πλήθος πολέμων… προκαλώντας πραγματικά εμφύλιους πολέμους και καταστροφές μετά την αποχώρηση τους βλέπε Ιράκ, Λιβύη κ.α.

Στη δική μας εποχή, σε αντίθεση με παλαιότερες εποχές, υπάρχουν δημοσκοπήσεις που έχουν καταγράψει ποια χώρα αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για παγκόσμια ειρήνη, και σε συντριπτική πλειοψηφία οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θεωρούνται ότι η νούμερο ένα απειλή για την ειρήνη…
Όσο η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί σήμερα 950 στρατιωτικές βάσεις σε ξένες χώρες και επιπλέον 749 στρατιωτικές βάσεις στις ίδιες τις ΗΠΑ, κανένα άλλο έθνος δεν έχει τέτοιας κλίμακας δασρητιότητα και λαμβάνοντας υπόψη ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει διαπράξει πολύ περισσότερα πραξικοπήματα, εισβολές και άλλες επιθέσεις από το 1945 (αρχίζοντας από την Κορέα και στη συνέχεια στο Βιετνάμ και σε πολλές άλλες χώρες) από ότι έχουν διαπράξει όλα τα άλλα έθνη στον κόσμο μαζί, έτσι εξηγείται γιατί οι πολίτες του κόσμου στοχοποιούν τους αμερικανούς στις δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με το Duke University Political Science Ph.D. και την διατριβή του J. Wellington Brown του Κολεγίου Αεροπορικής Διοίκησης και Επιτελείου των ΗΠΑ, η οποία έχει τίτλο «Η πολιτική των ξένων στρατιωτικών βάσεων» (σελ. 48), η Ρωσία «έχει στρατιωτικές βάσεις σε επτά χώρες» και στην επόμενη σελίδα τις παραθέτει, αλλά δείχνει ότι ο πραγματικός αριθμός ήταν τελικά 8 συμπεριλαμβανομένης και της Κριμαίας (την οποία οι ΗΠΑ αρνούνται ότι ήταν μέρος της Ρωσίας, αν και ήταν μέρος της Ρωσίας κατά τη διάρκεια του 1783-1954 όταν ο Σοβιετικός δικτάτορας — Ουκρανός για την ιστορία – το 1954 την χάρισε αυθαίρετα στην Ουκρανία.
Στην Κριμαία έδειχνε η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων εκεί θεωρούσαν τους εαυτούς τους Ρώσους και ποτέ Ουκρανούς.
Οι άλλες 7 βάσεις που αναφέρονται είναι: Αρμενία, Μολδαβία (Υπερδνειστερία), Τατζικιστάν, Γεωργία (Αμπχαζία και Νότια Οσετία), Κιργιζιστάν, Βενεζουέλα και Συρία.
«Οι περισσότερες ξένες στρατιωτικές βάσεις της Ρωσίας βρίσκονται στην άμεση γειτονιά της.
Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι η Ρωσία διατηρεί ξένες βάσεις χωρίς τη συγκατάθεση του κράτους που βρίσκονται οι ρωσικές βάσεις.
Ορισμένες ξένες στρατιωτικές βάσεις της Ρωσίας βρίσκονται σε ευθεία αντίθεση με το κράτος υποδοχής».

Ενώ, το 1990, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε προφορικά και επανειλημμένα υποσχεθεί στον Γκορμπατσόφ ότι εάν η Σοβιετική Ένωση διαλύονταν και η Ρωσία τερμάτιζε τον κομμουνισμό της και δεν θα υπήρχε πλέον κανένα στρατιωτικό σύμφωνο της Βαρσοβίας εναντίον της στρατιωτικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ της Αμερικής (όλα αυτά είχαν ολοκληρωθεί μέχρι το 1991), τότε η Αμερική δεν θα επέτρεπε στο ΝΑΤΟ να επεκταθεί μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας, αλλά αυτή η υπόσχεση ήταν ψέμα , και η Ρωσία υπό τον Putin δεν συγχώρεσε ποτέ αυτό το ψέμα των ΗΠΑ, και την επιθετικότητα κατά της Ρωσίας.
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ρωσικό κοινό υποστηρίζει συντριπτικά τον Putin.
Ο μόνος τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα μπορέσει να επιτύχει στο αίτημά της να αναλάβει την κυβέρνηση της Ρωσίας (είναι να σκοτώσουν τον Putin) αλλά μια τέτοια εξέλιξη θα σηματοδοτούσε το τέλος του πλανήτη… θα ξεσπούσε πυρηνικός πόλεμος.

Αυτή τη στιγμή, και από το 1945, σχεδόν όλα τα έθνη που είναι τώρα στο ΝΑΤΟ ελέγχονται άμεσα από τις ΗΠΑ.
Η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα επίσης ελέγχονται από τις ΗΠΑ.
Η στρατηγική των ΗΠΑ στα κράτη του κόσμου είναι απαράδεκτη.

Το επιχείρημα «είτε είσαι μαζί μας είτε εναντίον μας» (ή προσέγγιση μηδενικού αθροίσματος) στις διεθνείς σχέσεις μπορεί καλύτερα να αντιμετωπιστεί από μια «κρίσιμη μάζα» εθνών που λέει απλά «Όχι! Δεν είμαστε μαζί σας!»
Γιατί οποιαδήποτε έθνος πρέπει να είναι με το έθνος που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ειρήνη;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....