Η ακριβοπληρωμένη μαριονέτα – Ο Ζελένσκι κοστίζει τους Αμερικανούς 1 εκατ. δολάρια κάθε μέρα, οργή στις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ στην εκστρατεία, που έχουν εξαπολύσει με σκοπό να αποδυναμώσουν τη Ρωσία και να διατηρήσουν την ηγεμονία τους, η οποία αμφισβητείται έντονα, έχουν αναθέσει ρόλο σε έναν πρώην ηθοποιό και έναν νυν πρόεδρο.
Οι ΗΠΑ επιδιώκουν να μειώσουν την ισχύ της Ρωσίας, μέσω της σύγκρουσης στην Ουκρανία, την οποία προετοίμαζαν εδώ και χρόνια, κάτι που φάνηκε και από τις αποκαλύψεις για την παγίδα των Συμφωνιών του Μινσκ.
Στην ουκρανική σύγκρουση έχουν εναποθέσει πολλές ελπίδες στον πρώην ηθοποιό Volodymyr Zelensky, τον οποίο και πληρώνουν αδρά.
Ο νυν πρόεδρος και μαριονέτα του Λευκού Οίκου ούτε λίγο, ούτε πολύ κοστίζει στους Αμερικανούς ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα για να θυσιάζει τις ζωές των συμπολιτών του.

Μοιάζει με αστείο αλλά δεν είναι

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πληρώνουν στον Zelensky ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε μέρα της σύγκρουσης στην Ουκρανία, αποκαλύπτει ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Sergei Markov.
Σύμφωνα με τον ειδικό, ο Ουκρανός ηγέτης κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει την Ουάσιγκτον, οπότε η πρόταση που έγινε στο Κογκρέσο των ΗΠΑ να τοποθετηθεί η προτομή του Zelensky στον Λευκό Οίκο δεν φάνηκε καθόλου σαν αστείο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ