Ευθείες απειλές του ναζιστικού τάγματος Αζόφ κατά ηγέτη της Τσετσενίας: «Αν βρίσκεται στην περιοχή του Κιέβου είναι δυνατό να τον πυροβολήσουν και να τον σκοτώσουν»

Ο επικεφαλής της εθνικιστικής μονάδας Τάγμα Αζόφ, Αντρέι Μπιλιέτσκι, προειδοποιεί τον ηγέτη της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ, ότι κινδυνεύει η ζωή του εφόσον ισχύει η είδηση ότι είναι στην Ουκρανία, και μάλιστα κοντά στο Κίεβο.

Νωρίτερα ο Καντίροφ δημοσίευσε βίντεο στο Telegram με τον ίδιο να φορά στρατιωτική στολή και να μελετά σχέδια γύρω από ένα τραπέζι με στρατιώτες. Σε μήνυμά του, είπε ότι το βίντεο τραβήχτηκε στο Γκοστομέλ, ένα αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο, αναφέρει το Agence France-Presse. «Τις προάλλες βρισκόμασταν περίπου 20 χιλιόμετρα από εσάς τους Ναζί του Κιέβου και τώρα είμαστε ακόμα πιο κοντά», φέρεται να έγραψε ο Καντίροφ καθώς κάλεσε τις ουκρανικές δυνάμεις να παραδοθούν «αλλιώς θα τελειώσετε».

Ο Μπιλιέτσκι, από την πλευρά του, είπε ότι εάν ο Τσετσένος ηγέτης βρίσκεται στην περιοχή του Κιέβου «θα είναι δυνατό να τον πυροβολήσουν και να σκοτώσουν». «Αυτό θα είναι ένα αξέχαστο καλωσόρισμα για εσένα, Δον», έγραψε ο Μπιλέτσκι σε tweet του, αναφερόμενος στο παρατσούκλι του Καντίροφ που μιμείται τον τίτλο των ηγετών της ιταλικής μαφίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...