Βρόμικα παιχνίδια του Τούρκου καναλάρχη του Survivor και του ΣΚΑΪ στην κατεχόμενη Κύπρο

Του Βασίλη Σκουρή

Η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στα κατεχόμενα, στις 20 Ιουλίου, ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις για το Κυπριακό, ενώ -χωρίς να επηρεάζει το «ήρεμο καλοκαίρι» στο Αιγαίο- ενδέχεται να επηρεάσει και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο τούρκος πρόεδρος αναμένεται στα κατεχόμενα μια ημέρα πριν, καθώς Άγκυρα και ψευδοκράτος προετοιμάζουν φιέστα, για τη μαύρη επέτειο της εισβολής στο νησί, που οδήγησε στην κατάληψη του 40% των εδαφών του, με την κατοχή αυτή να συνεχίζεται έως σήμερα!

Μεταξύ των εκδηλώσεων για τη φιέστα είναι και ο ποδοσφαιρικός αγώνας «πολιτικών-διασημοτήτων» που θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Στον αγώνα θα παραβρεθεί ο Ταγίπ Ερντογάν, χωρίς να αγωνιστεί, αν και παλαιός ποδοσφαιριστής. Με την ομάδα των πολιτικών θα αγωνιστεί, πάντως, μεταξύ άλλων, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Σουλεϊμάν Σουιλού, υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας.

Εντυπωσιακό είναι, όμως, το ποιος οργανώνει τον αγώνα αυτόν. Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, γνωστός για την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών που διαθέτει, αλλά και για τη συνεργασία του με τον ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι». Ιδίως για την παραγωγή του Survivor!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, μάλιστα, θα αγωνιστεί με την ομάδα των «διασημοτήτων» εναντίον των πολιτικών!

ΥΓ: Πόσο μακριά μοιάζει εκείνη η εποχή, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που «οι τούρκοι θα μας έπαιρναν τα κανάλια»! Τώρα, εκείνοι που το κατήγγειλαν, δίνουν τις παραγωγές σε εκείνον που θα μας …έπαιρνε τα κανάλια (!) και τον βλέπουν και να πρωταγωνιστεί στα κατεχόμενα, σε εκδηλώσεις υπονόμευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας!

ΠΗΓΗieidiseis.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ