Αποκαλύψεις Τράγκα για Μητσοτάκη: «Τελειώνει η πολιτική ζωή του. Αμερικανοί και Εβραίοι θα…»

Διαβάστε τι γράφει ο Γιώργος Τράγκας στο crashonline.gr:

Τελειώνει η πολιτική ζωή του. Δεν έχει μείνει μεγάλη ποσότητα άμμου στην κλεψύδρα του. Οι Αμερικανοί τον καταγγέλλουν για τις σχέσεις του με τους Κινέζους και οι Εβραίοι για τους αντισημίτες – νεοναζί που έχει στην κυβέρνησή του. Οι “συγνώμες” που ζητάνε, δεν σβήνουν το νεοναζιστικό, πολιτικό παρελθόν τους.

Παραπαίοντας βαδίζει προς την έξοδο του Μαξίμου . Έχει πατηθεί το κουμπί της εκτόξευσης του εις το “πυρ το εξώτερον”. Ο πατέρας του, ο Εφιάλτης, βοήθησε να διαλυθεί η Γιουγκοσλαβία του Γιόζεφ Τίτο, στέλνοντας τον Αντώνη Σαμαρά, δίπλα στον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών, Χανς Ντίντριχ Γκένσερ, ήθελε πρώτος (πάντα μειοδότης), να δώσει το όνομα “Μακεδονία” στους Σκοπιανούς, πιστεύοντας ότι οι Έλληνες εκεί είναι αμνήμονες. Αλλά ήταν ιδιαίτερα βούλιμος και είχε υπόγειες διαδρομές με τον τελευταίο κομμουνιστή – ηγέτη της χερσονήσου του Αίμου, τον Σέρβο Μιλόσεβιτς, με αποτέλεσμα “έσω και έξω” κέντρα να ανάψουν πράσινο φως για να βρεθεί ο Συμπιλίδης και να τελειώσει η κατάμαυρη Μητσοτακική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν έφταιγε μόνο ο Σαμαράς, αλλά και ένα εκτεταμένο λαθρεμπόριο καυσίμων που γινόταν με την, αποκλεισμένη από τους δυτικούς, Σερβία.

Ο Κυριάκος έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά. Είναι κυνικός, πολιτικά αποκρουστικός και όταν μιλάει σε κοινή θέα, ιδιαίτερα απωθητικός. Περισσότερο του πατρός. Έτσι γεννήθηκε. Μοιάζει με τρομαγμένο πτηνό που κρώζει απαίσια και σφίγγει τα δάκτυλά του από αμηχανία και αβεβαιότητα γι αυτά που λέει. Μολιερική φιγούρα, που νομίζει ότι είναι κάτι “μεγάλο”, ενώ όλοι διαπιστώνουν ότι είναι κάτι πολύ “μικρό”.

Εδώ και καιρό αμερικανικά έντυπα γράφουν για τις σχέσεις του με την Cosco και το Πεκίνο, που απειλεί την αμερικανική και παγκόσμια οικονομία. Τα άκουσε από τον Μάικ Πομπέο. Τα επανέλαβε προειδοποιητικά και ο Μπομπ Μενέντεζ. Δεν ήταν τυχαίες οι αναφορές στο όνομά του από τον αμερικανικό Τύπο. Δεν το πρόσεξε ο ίδιος και το Σημιτικό περιβάλλον του. Αυτός και η σύζυγός του, περί άλλα τυρβάζουν, τα οποία καταγράφονται από όλες τις υπηρεσίες.

Τώρα, μετά τα αμερικανικά έντυπα και τα “κινέζικα”, βγήκαν φόρα- παρτίδα οι Έλληνες Εβραίοι και ζητάνε από τον Κώστα Πλεύρη, να ζητήσει συγνώμη και να αποκηρύξει όσα λέει ο πατέρας του, Κώστας Πλεύρης και η οικογένειά του, υπέρ των Ναζί και κατά των Εβραίων και του Ολοκαυτώματος. Ο υιός του Εφιάλτη, ο κλώνος του πρωταγωνιστή της Αποστασίας που έφερε τη Χούντα, έχει γεμίσει την κυβέρνησή του με αντισημίτες, οπαδούς του “διπλού πέλεκυ” και της 4ης Αυγούστου, γερμανόφιλους και κλώνους δοσίλογων.

Είναι μια κυβέρνηση “νεοναζιστικής φιλοσοφίας”, που παριστάνει την “δημοκρατική” και δήθεν “ευρωπαϊκή”. Οι κύριοι Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, επί σειρά ετών, όπως θυμάμαι, “κοσμούσαν” τις ισραηλινές ιστοσελίδες, που δημοσιοποιούσαν παγκοσμίως τους αντισημίτες – νεοναζί, πολιτικούς ή δημοσιογράφους. Αν θυμάμαι καλά η Jerusalem Post και άλλα ισραηλινά έντυπα, είχαν “ωραιότατες”, μεγάλες φωτογραφίες του Άδωνι Γεωργιάδη, του Μάκη Βορίδη και του Κώστα Πλεύρη. Ο πατέρας του Θάνου Πλεύρη, ο περίφημος Κώστας Πλεύρης, ήταν αρχηγός της 4ης Αυγούστου, φίλος του συνταγματάρχη Ασλανίδη επί επταετίας και φαν του Κανταφικού καθεστώτος, Οι εκατοντάδες τηλεοπτικές εκπομπές του, εναντίον του Ολοκαυτώματος και των τραγικών Εβραίων αδελφών, που έχασαν τη ζωή τους στα κρεματόρια των προγόνων της Άνγκελα Μέρκελ, είναι πασίγνωστες στην ευρεία δημοκρατική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Ο Αντώνης Σαμαράς, είχε δεχτεί ισχυρότατες πιέσεις για την παρουσία του Μάκη Βορίδη στο περιβάλλον της Νέας Δημοκρατίας. Έχω ακούσει τόσα από τον πρώην Πρωθυπουργό, όσο και από τους συνεργάτες του, τις διαμαρτυρίες και τις “πιέσεις” του γαμπρού της Χίλαρι Κλίντον, του Αμερικανοεβραίου Μάικ Μεζίνσκι, ο οποίος τηλεφώνησε στο Μαξίμου και είπε στον Σαμαρά: “Ανεχτήκαμε τον Άδωνι Γεωργιάδη, το παρακάνατε όμως με τη χρησιμοποίηση του Μάκη Βορίδη”.

΄Ίδρωσε πολύ ο Άδωνις Γεωργιάδης για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ζήτησε χίλιες φορές συγνώμη. Το ίδιο και ο “σκληρός” Μάκης Βορίδης. Ο Κυριάκος, με την υπουργοποίηση του Πλεύρη έκανε χατ τρικ!! Έτσι, του επετέθη με σφοδρότητα η Ισραηλινή κοινότητα της Αθήνας. Ακόμα και το σκουφάκι ενός Ραβίνου να φορέσει, ακόμα και αν διαβάσει δυνατά το Ταλμούδ έξω από το Μαξίμου, ή εάν δηλώσει ότι έκανε περιτομή, ουδείς πρόκειται να πιστέψει ότι το αίμα που ρέει στις φλέβες του δεν είναι Γερμανικό, καθαρά νεοναζιστικό. Είναι η πιο ακραία έκφανση, η πλέον αποκρουστική της ακροδεξιάς στην Ελλάδα.

Με κινήσεις όπως αυτή της υπουργοποίησης του Πλεύρη, επεδίωκε να προσελκύσει οπαδούς της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν πρόκειται ούτε ένας να τον ψηφίσει. Έχει τρομακτικές απώλειες, Δεξιών και Κεντροδεξιών ψηφοφόρων. Δεν υπάρχει Έλληνας που να βλέπει με καλό μάτι, αυτό το Σημιτικό – Νεοναζιστικό μόρφωμα.

Eίναι το πλέον μισητό πρόσωπο. Παραβιάζει το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Βιάζει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και τα ατομικά δικαιώματα Ευρωπαίων πολιτών. Κόβει το ψωμί από χιλιάδες οικογενειάρχες. Αποφεύγει να απαντήσει για όσα κάνει η γυναίκα του, ή για όσα κατηγορείται. Σελίδες επί σελίδων γράφονται για τον ίδιο και τη σύζυγό του για οικονομικές ή φορολογικές παραβάσεις, αλλά δεν απαντά. Γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις φορολογικές αρχές. Δεν δίνει το δικαίωμα να αναπνεύσουν, να εργαστούν, ή να ψυχαγωγηθούν εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, κάνοντας Rapid Test, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες. Διαπράττει μαζικά εγκλήματα, αρμοδιότητος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, σε βάρος εκατομμυρίων Ελλήνων. Απαγορεύει το δικαίωμα της έκφρασης και επιβάλλει πληρώνοντας τους καναλάρχες, φίμωτρο στην Ελληνική κοινωνία.

Αποτελεί όνειδος για τη χώρα να είναι 70η παγκοσμίως από πλευράς ελευθεριών του Τύπου!! Ο Χρυσοχοΐδης έφυγε από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αλλά οι δράστες των δολοφονιών του Γιώργου Καραϊβάζ, του Σωκράτη Γκιόλια, αλλά και της επίθεσης κατά Στέφανου Χίου παραμένουν ασύλληπτοι. Ήδη, ξένες ιστοσελίδες αναφέρουν ως διεφθαρμένα μέλη της οικογενείας του.

Ο μεγαλωμένος, σε μεταξωτά μαξιλάρια Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να αντιληφθεί πόσο υποφέρει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και πόσο επιζητεί την απομάκρυνσή του. Οι Έλληνες, ματώνουν για να ζήσουν, ενώ ο ίδιος και η οικογένεια Μητσοτάκη ζει στη χλιδή, όπως οι μαφιόζοι της Καλτσεστρούτσι, που καταδικάστηκαν από την ιταλική δικαιοσύνη. Εκτιμώ, ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός θα αντιμετωπίσει άμεσα την, άνευ προηγουμένου, οργή του Ελληνικού λαού.

Το κουμπί έχει πατηθεί για την κυβέρνηση των Γερμανόφιλων κλώνων των δοσίλογων της Κατοχής. Συμπτωματικά, μετά τις προειδοποιήσεις των αμερικανικών εντύπων για τις σχέσεις του Κυριάκου μας με την Cosco, έφυγε και το μάτι του Τζορτζ Σόρος στην κυβέρνηση, ο Υφυπουργός κ. Ζαβός, αδελφός του κ. Στέλιου Ζαβού, εκπροσώπου του μεγάλου κερδοσκόπου στην Ελλάδα. Εντελώς τυχαία, αυτό συνέβη μετά τις δηλώσεις του γιου του Σόρος, Αλέξανδρου, φιλοσκοπιανού, που στράφηκε εναντίον της Ελλάδος, γιατί δυσφορεί για την πιθανολογούμενη άφιξη χιλιάδων Αφγανών μεταναστών. Μέσα σε ένα μήνα λοιπόν, έχουμε αποκαλύψεις και επιθετικά σχόλια για τις σχέσεις του Κυριάκου με το Πεκίνο που έγιναν μετά από οδηγίες της Μέρκελ (5G) και σφοδρότατη επίθεση εναντίον Πλεύρη και ακροδεξιών, της παραπαίουσας κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όποτε κάνει εκλογές θα συντριβεί. Ως επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι και ως ένα από τα παλαιότερα μέλη του δημοσιογραφικού χώρου της πατρίδας μας, σας καλώ να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας, να αποστρέψετε οφθαλμούς από τη χυδαία προπαγάνδα των πανελλαδικών καναλιών, να μην υπακούετε σε παράνομες αποφάσεις και να τις καταγγέλλετε στη Δικαιοσύνη. Επικοινωνείτε με το Κ. ΕΛ. ΑΝ. Γραφτείτε στις τοπικές οργανώσεις του,. Είμαστε ήδη μαζικό, απελευθερωτικό Κίνημα, σε όλη τη χώρα. Καλώ όλες τις αστικές δυνάμεις, όλους τους εργαζόμενους και ανέργους, όλες τις πατριωτικές δυνάμεις σε συναγερμό. Θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...