Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Ωχ» – Η αντίδραση του Έλον Μασκ στις δηλώσεις του Κλάους Σβαμπ

  Με ένα «ωχ» απάντησε ο Έλον Μασκ στις προκλητικές δηλώσεις του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Κλάους Σβαμπ.

  Ο Σβαμπ μιλώντας σε συγκέντρωση οπαδών του και αναλύοντας την «Παγκόσμια Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία» (η λέξη initiative είναι ιδιαίτερα δημοφιλής από πολλούς σήμερα) ανέφερε ότι το WEF ελέγχει πολλές εταιρείες, όπως για παράδειγμα η CISCO και τις οποίες σκοπεύει να χρησιμοποιήσει για την «πρωτοβουλία» του, η οποία αποσκοπεί στην ¨εκπαίδευση των παιδιών στην ιδεολογία του WEF από πολύ μικρή ηλικία, πρακτικά δημιουργώντας “γενίτσαρους” .

  Όπως ανέφερε προκλητικά ο Σβαμπ:

  «Η εκπαιδευτική μας πρωτοβουλία… έχουμε τη Cisco… και ουσιαστικά όλα τα μεγάλα ονόματα… θα φέρουμε επανάσταση στην εκπαίδευση… θα επανεκπαιδεύσουμε τους δασκάλους… θα θέσουμε ένα νέο πρόγραμμα σπουδών για να διδάξουμε τα παιδιά με την ιδεολογία μας από μικρή ηλικία…»!

  Σημειώνεται πως η Cisco Systems, Inc. είναι μια πολυεθνική εταιρεία με βάση το Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η οποία σχεδιάζει και εμπορεύεται ηλεκτρονικά προϊόντα, συσκευές δικτύωσης υπολογιστών, και προϊόντα και υπηρεσίες.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ